avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Activitate Dorin Voicilas

Activitate Dorin Voicilas

4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Tot printr-o acțiune în instanță vă recuperați banii. La cererea de chemare în judecată anexați și hotărârea prin care s-a schimbat amenda în avertisment.
Răspuns la discuția Pensionare anticipata
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu s-a votat noua lege. La varsta pe care o aveti, puteti iesi la pensie, dar cu penalizare.
Nu mai puteti cere indemnizatia pentru anii trecuti.
Desi cercetarea penala este nepublica, nu riscati nimic in calitatea pe care o aveti in acel dosar (de parte vatamata).
Ideea este ca politistul este obligat sa se prezinte. Mai mult, trebuie sa prezinte legitimatia de serviciu, pentru ca simplul port al uniformei nu-l indreptateste sa va ceara actul de identitate. Se poate intampla ca un infractor sa se imbrace in politist si din acest motiv politistul este obligat sa arate legitimatia de serviciu. Multi nu o fac din exces de zel...ca asa e in tara asta - nu se respecta mai nimic! Daca nu i-ati injurat sau amenintat, nu vi se intampla nimic. Faptul ca le-ati spus ca le faceti sesizare nu constituie o problema penala, insa s-ar putea sa va tina minte.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Corect!
1 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Soția supraviețuitoare moștenește 1/4, iar copilul 3/4 din bun.
Poate revoca donația la un notar.
Răspuns la discuția Reintregire teren
E necesară o acțiune în grănițuire. Îl dați în judecată pe vecin pentru constatarea dreptului dvs de proprietate pe 390 mp și solicitați refacerea hotarelor. Plătiți o taxă de timbru și multă răbdare...sigur va fi nevoie de efectuarea unei expertize judiciare.