avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Activitate negrila

Activitate negrila

buna ziua, sunt persoana juridica, doresc sa construiesc o cladire si as vrea sa stiu care este distanta ce trebuie sa o las intre cladire si drumul local?

Răspuns la discuția Rovinieta
Despagubirea se 28 de dolari sau euro mai e in vigoare? In ce Caz se plateste?
Discuție Rovinieta
Buna ziua, am uitat sa imi cumpar rovineta .aveam cumparata pe un an si am uitat cand expira. Am circulat vreo 3 saptamani Fara rovinieta pe unde sunt camere video. Cate amenzi pot lua? In cat timp trebuie sa imi ajunga procesul verbal acasa? Care este legea rovinietei? Multumesc anticipat!
buna ziua, am 30 ani, si doresc sa accesez fonduri europen pentru a face solarii de culturi agricole. dar sunt fideiusor intr-un contract de credit. este un impediment ?
Răspuns la discuția recuperare taxa auto
nu este termenul general de prescriptie de 3 ani?
Răspuns la discuția recuperare taxa auto
exista un termen in care poti cere recuperarea aceasta taxa? sunt si eu in aceeasi situatie si au trecut 3 ani.
Răspuns la discuția LEGEA 211/2011
Ma ajuta cineva cu o anexa cu atribuliile pe care le are un responsabil de mediu si gestionarea deseurilor. Este vorba de un srl care face schimb de ulei la masini. Va multumesc!
cum ma pot sanctiona daca am inceput lucrari de consolidare la casa si am turnat o temelie si pentru o mica terasa. un raspuns la obiect va rog. Imi dau un termen pentru obtinerea autorizatie sau se da direc amenda sau demolare?
multumesc!
Buna ziua,
Cred ca cel care a pus intrebarea si celalat utilizator vor raspunsuri la intrebarile lor. daca stiti sa raspundeti, e ok, daca nu, nu mai interveniti degeaba.
ce trebuie sa faca practic, un text de lege il poate copia oricine, dar mai prost stam la practica. din acest motiv va intrebam pe dumneavoastra, sa ne traduceti textul.
Se intreaba de uleiuri uzate, nu de plastic, hartie si sticla. Daca i-ati dat acest raspuns, spuneti si unde trebuie sa puna uleiul uzat, la hartie, la sticla sau la plastic.
Cred ca utilizator vrea sa stie ce acte trebuie sa intocmeasca, de unde le ia, cui prebuie sa le predea, la ce perioada, etc
CEL MAI PROBABIL TERENUL A FOST VANDUT FICTIV.MENTIONEZ CA FOSTUL SOT LOCUIESTE IN SPANIA SI SORA FOSTULUI SOCRU LOCUIESTE IN ITALIA.DACA VOI INCEPE DEMERSURILE IN SCOPUL RECUPERARII PREJUDICIULUI,CE SANSE AM DACA PARATII NU SE VOR PREZENTA?FOSTUL SOCRU,CEL CARE A FACUT VANZREA ESTE IN TARA