avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Activitate Jaetel

Activitate Jaetel

Bună seara. Eu locuiesc la aceiași adresa cu mama și as dori să fac actele pentru moștenire (vânzare-cumpărare),dar mama nu prea se poate deplasa la notar. Întrebarea mea este: Dacă domnul notar la care fac actele se poate deplasa la domiciliu pentru semnarea contractului de vânzare cumpărare. Va mulțumesc.
Bună seara.Eu sunt pensionar pe caz de boală, am 1125 lei pensie și locuiesc împreună cu mama care are o pensie de 1125 lei am dat declaratie pe proprie răspundere la posta,cum că eu locuiesc la aceiași adresa din buletin și nici acum nu am primit cardul de energie. Statul vrea ca omul de rand să nu mai aibă un bănuț pus la bancă pentru zilele grele, să fie la mana lor. Eu nu am primit nici cardul de vaucere de alimente.
Sunt pensionar pe caz de boala gradul 2,pensia de 1000 lei as dori să știu dacă primesc ajutorul de 1400 lei pentru caldura, precizez că nu sunt titular pe domiciliu unde locuiesc. Vă mulțumesc.
Bună ziua, dacă ai cont în banca, și ai primit decizia de pensie de 1000 de lei, mai primești cardul pentru vouchere.
Eu am ieșit la pensie de invaliditate, în luna august, am o pensie de 1000 lei, am sunat la casa de pensii pentru a întreba de cardul de vaoucer și mi s-a spus că nu sunt pe lista. Ore voi primi acești bani vreodata.
Eu am iesit la pensie in august anul acesta ,am o pensie de 1000 de lei, am sunat la casa de pensii pentru cardul de vaoucere și mi s-a spus că nu sunt pe lista, să mai sun în luna decembrie.Daca îmi vine cardul în ianuarie, voi primi și banii din urmă.
Eu am depus dosarul de pensie pe 09 august am primit pensia,dar nu știu dacă voi primi și cardul pentru vaoucerele cadou.
Bună ziua, am primit decizia de pensie pe data de 22 septembrie, dar banii nu au venit nici până astăzi. Oare asa de mult să dureze cu banii.
Bună seara, dacă nu am primit banii pe concediu medical, din luna august, unde trebuie să fac sesizare.
Eu am ieșit la pensie pentru invaliditate de muncă în luna august anul acesta, când voi primi pensia, va veni și cardul pentru vaoucere de250 lei. Vă mulțumesc.