avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Activitate Jaetel

Activitate Jaetel

În anul 1988 a decedat tatăl nostru și în urma dansului a rămas un carnet de economii pentru care am deschis taxa de succesiune, dar nu sa făcut taxă de succesiune și pentru imobiliare.Noi suntem 5 frați, la acea vreme doi dintre frați erau minori și au rămas parte din succesiune iar ceilalți 3,printre care sunt și eu am renunțat la succesiune, acum eu dacă locuiesc cu maicamea și ceilalți sunt la casele lor vreau să fac actele pentru casă..vă mulțumesc.
Bună seara. Eu locuiesc cu maicamea as dori să fac actele pentru casă și as dori să știu care este onorariul pentru avocat. Este un caz civil.
Un notar se poate deplasa domiciliu.
Bună seara. Eu locuiesc la aceiași adresa cu mama și as dori să fac actele pentru moștenire (vânzare-cumpărare),dar mama nu prea se poate deplasa la notar. Întrebarea mea este: Dacă domnul notar la care fac actele se poate deplasa la domiciliu pentru semnarea contractului de vânzare cumpărare. Va mulțumesc.
Bună seara.Eu sunt pensionar pe caz de boală, am 1125 lei pensie și locuiesc împreună cu mama care are o pensie de 1125 lei am dat declaratie pe proprie răspundere la posta,cum că eu locuiesc la aceiași adresa din buletin și nici acum nu am primit cardul de energie. Statul vrea ca omul de rand să nu mai aibă un bănuț pus la bancă pentru zilele grele, să fie la mana lor. Eu nu am primit nici cardul de vaucere de alimente.
Sunt pensionar pe caz de boala gradul 2,pensia de 1000 lei as dori să știu dacă primesc ajutorul de 1400 lei pentru caldura, precizez că nu sunt titular pe domiciliu unde locuiesc. Vă mulțumesc.
Bună ziua, dacă ai cont în banca, și ai primit decizia de pensie de 1000 de lei, mai primești cardul pentru vouchere.
Eu am ieșit la pensie de invaliditate, în luna august, am o pensie de 1000 lei, am sunat la casa de pensii pentru a întreba de cardul de vaoucer și mi s-a spus că nu sunt pe lista. Ore voi primi acești bani vreodata.
Eu am iesit la pensie in august anul acesta ,am o pensie de 1000 de lei, am sunat la casa de pensii pentru cardul de vaoucere și mi s-a spus că nu sunt pe lista, să mai sun în luna decembrie.Daca îmi vine cardul în ianuarie, voi primi și banii din urmă.
Eu am depus dosarul de pensie pe 09 august am primit pensia,dar nu știu dacă voi primi și cardul pentru vaoucerele cadou.