avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Activitate elena milos

Activitate elena milos

Buna dimineata

Am un contract de munca incheiat in data de 01.07 cu data de inceput 02.07,si nu am avut net sa-l pot transmite Revisalul.Pot sa-l transmit in data de 02.07?

Multumesc
Discuție spor de weekend
Buna ziua
Am si eu o nelamurire.In cazul in care un angajat lucreaza in weekend(sambata+duminica) eu ca angajator trebuie sa-i dau
-2 zile libere consecutive in interval de 14 zile
-un spor stabilit prin CIM ?
Dar in cazul in care lucreaza doar sambata,cum trebuie sa procedez?

Multumesc
Răspuns la discuția Perioada de proba
Multumesc
Răspuns la discuția Perioada de proba
La data incheirii CIM a fost trecut in aceasta perioada de proba de 90 de zile.
Răspuns la discuția Perioada de proba
90 zile
In cazul in care CIM este incheiat in data de 30.01 cu data de incepere 02.02 (perioada nedeterminata),cand expira perioada de proba?
02.05 sau 30.04?

Multumesc
Discuție ANGAJARE STRAIN
Buna ziua
Va rog frumos sa-mi spuneti daca pentru angajarea unei personae straine trebuiesc aceleasi documente ca si pentru un roman(copie CI,medicina muncii,acte de studii).Mentionez ca am acel document emis de Biroul de Imigrari.


Multumesc
Buna ziua
Va rog frumos sa-mi dati si mie un sfat.
La inceputul anului 2015 a fost intocmit un act de prelungire al Contractului colectiv de munca pt inca un an si totodata au fost introduse si cateva completari(modificarile aduse codului muncii in luna ianuarie).
Intrebarea mea este daca acest document mai trebuie vizat de ITM.

Multumesc
Buna ziua

Am si eu o nedumerire si vreau sa inteleg bine.
Am incheiat un cim in data de 23.03 cu data de inceput 26.03.La 2 ore dupa ce am transmis contractual in Revisal mi se comunica ca acea persoana nu mai doreste sa lucreze la mine.L-am pus sa-mi faca o nota in care sa spuna ca nu mai doreste derularea acestui cim si implicit incetarea lui.Intebarea este daca decizia de incetare(conf art 31(3)) poate avea aceeasi data cu data de inceput ,mai exact 26.03.

Multumesc
Buna ziua

Va rog frumos sa-mi dati un sfat.In data de 03.03.2015 imi inceteaza CIM,si am concediu de odihna neefectuat din anul 2013 si anul 2014.Firma este obligata sa mi-l plateasca restantele din ambii ani sau doar cel din 2014.


Multumesc