avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Activitate adrian@13

Activitate adrian@13

Răspuns la discuția MASINA AVARIATA
Eu as scrie tot ce s-a întâmplat fără sa încadrez undeva faptele și as trimite plângere iar la MAI. Ei vor verifica și vor sesiza Parchetul în urma a ceea de constată. Trebuie scris tot cu lux de amănunte și arătați și legătura cu plângerea anterioară. Sau puteți face plângere penală la Parchet cu orice încadrări doriți. Încadrarea oricum se poate schimba ulterior în funcție de cele constatate.
Răspuns la discuția MASINA AVARIATA
Puteți formula plângere penală pentru fals intelectual și răzbunare pentru ajutorul dat justiției. Problema va fi la probatoriu. În locul dumneavoastră, înainte de a formula plângere, mi-as achiziționa o camera spion (breloc, șapcă, ochelari sau pix) și as merge la postul de poliție sa stau de vorbă cu agentul care a efectuat oprirea și cu cel care a scris pv. Asa as avea probe pentru fals intelectual și poate apare în discuție și motivul,ca să fie probe și pe a doua faptă. Ce distanță este între postul de poliție și locul opririi? Ce oră este menționată în pv ? Mă refer la ora întocmirii și la ora săvârșirii presupusei abateri. Puteți cere în plângere, ca probe, datele de telefonie ale polițistului care a venit ulterior, pentru a se vedea releul la care era cuplat telefonul lui mobil la anumite ore care au relevanță în cauză.
Răspuns la discuția MASINA AVARIATA
Din păcate, o să vă fie f greu să demonstrați că este o răzbunare din partea lor. Este vorba de polițiștii din comună sau vreun alt echipaj de poliție? Apoi, legat de locul opririi, este doar o alegere neinspirată și imposibil de tras către o latură penală. Ar fi cel mult o abatere disciplinară pentru încălcarea procedurilor interne privind oprirea autovehiculelor. Ca și posibila infracțiune ar fi un fals intelectual în procesul verbal, în situația în care au consemnat nereal în acest act. ( numele greșit e doar o eroare și nu o infracțiune). Dacă cei care v-au oprit sunt cei reclamati anterior, puteți reclama acest lucru la MAI.
Bună dimineața! Este posibil sa fi reclamat mai multe fapte. DNA a pastrat în cercetare faptele de competența lor și a declinat faptele de competența altor organe. Puteți vedea la dosar ordonanța de declinarea.
Bună dimineața! Având în vedere unitatea emitentă ( Parchet de pe lângă Judecătorie) probabil este vorba de un dosar de furt. La droguri este competent Tribunalul. Luați plicul sau citația și vedeți despre ce este vorba. Dacă ar fi fost o plângere împotriva dumneavoastră, documentele veneau de la Parchetul Militar.
Când spuneți că lipsesc din acte vă referiți la faptul că suprafața grădinii este mai mare cu 1000 de mp și nu are acte pe acel teren, sau are acte și nu are terenul?
Dacă la etilotest a fost 0.11 nu ar trebui sa fie peste 0.8 la mie în sânge. Nu înțeleg de ce v-au dus la sânge pentru 0.11 în etilotest.
Dumneavoastră puteți face ce doriți ( să nu locuiți, să vindeți etc) dar nu puteți opri apa vecinilor. Puteți încerca însă nu vă recomand pentru că veți avea f mulți bani de plătit ulterior și ar fi mai bine să vă rămână în buzunar decât să ii dati aiurea, pentru o ambiție.
Bună dimineața! Este corect cum a procedat angajatorul. Dumneavoastră ați beneficiat de învoire plătită și trebuiau recuperate cele 4 ore. Este evident că orele respective nu se pot recupera altfel.
Renunțarea la urmărirea penală nu se aplică la pedepse mai mari de 7 ani. Cel mai probabil veți fi trimis în judecată. Căutați urgent un avocat specializat pe penal. Situația dumneavoastră este destul de complicată și nu e bine să vă documentați pe net. Nu știu despre ce cantitate e vorba, ce fel de drog sau contextul dar evitați sa discutați pe net. Discuțiile cu avocatul sunt confidențiale și nu pot fi folosite chiar dacă ar fi interceptate.