avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Activitate AndreiN123

Activitate AndreiN123

Ea mia spus asa,fiind medic biolog la inml iasi " atunci cand ai ficat gras alcolul se proceseaza mai greu si ramane mai mult timp in sange,poti dovedi ca din cauza asta ai avut alcolemia respectiva desi tu nu bausei cu cateva ore inainte" ...acum nu stiu ce sa cred,o sa cer reexpertizare si ulterior amenda penala fiind cu putin peste,iar daca judecatorul dispune clasare cum s a mai intamplat,cu atat mai bine !

latka a scris:

Da, la nivelul ficatului este metabolizat alcoolul, dar e un proces care dureaza. Alcoolemia la a doua proba arata daca erati in faza de absorbtie in singe (alcoolemia creste la a doua proba) si atunci valoarea la momentul depistarii de politie era mai mic, sau erati in faza de metabolizare de catre ficat (valoarea a doua mai mica), ceea ce inseamna ca la momentul depistarii erati mai "alcoolizat".

Pai ficatul proceseaza alcolul....o prietena medic de profesie mi a spus ca ar trebui sa scada!

CABINET AVOCAT STROIE CATALIN a scris:

Nu are legatura cu boala la ficat. Posibil sa creasca sau sa scada!

Buna ziua,revin cu o intrebare am fost depistat cu alcolemie la volan,prima proba de sange mi a iesit 0.85,totodata eu am o boala la ficat,la recalculare m ar scade sub 0.80? Aveti idee?
Buna ziua,am primit 10 luni cu amanare pentru conducere sub influenta,fara incidente de tip accident,doar ca am urcat dupa 4 beri la volan in perioada de incercare si m au prins cu 0.47 etilotest,ce sanse am sa obtin amenda penala? Avocatul meu este sigur 100%ca obtinem,dar nu stiu ce sa zic...
Am un contract de intretinere cu uzufruct viager ambii bunici au fost in grija mea si a mai ramas doar bunica in viata,urmeaza sa am o poprire pusa pe salariu,ar putea sa imi puna sechestru pe casa bunicilor? Mentionez ca bunica inca este in viata,nu am titlu de proprietar,doar contractul inregistrat la primarie si notariat.multumesc
Daca imi iese peste 0.8 alcool,dar pana in 1 la mie,as putea face o intelegere cu procurorul si sa dispuna NUP? Are puterea asta? Ca as avea ceva mult mai greu decat mine de oferit....
Am fost prins la volan cu alcoolemie de 0.47 etilotest,pot cere judecarea pe legea veche unde limita este 0.50? Ca acum este 0.40,iar eu sunt fix pe muchie....are cineva idee?
La pedepsele cu amanarea aplicarii pedepsei cazierul se sterge automat dupa cei 2 ani de supraveghere?
Am condus dupa cateva beri si in etilotest a iesit 0.47 ,prima mostra de sange a fost la 3 ore dupa ce am consumat ultima bere,la cat sa ma astept la sange?
Ideea este ca nu am distrus nimic,decat masina mea,nu au fost implicate alte persoane ori masini,in etilotest mi a iesit 0.47 ! Am intrat in despartitorul de la iesirea de pe autostradă!

Madalina Pascu a scris:

Buna ziua, depinde de circumstantele reale si personale in cauza, de natura infractiunii savarsite anterior, etc. Putin probabil sa fiti condamnat la plata amenzii dar trebuie sa va aparati corespunzator pentru tintirea acestui scop.