avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Activitate nutzy

Activitate nutzy

sunt angajata ca jurist in Primarie din 2005 cu intrerupere de 2 ani (CIC),as vrea sa stiu care este salariul unui consilier juridic, in conditiile in care in prezent sunt platita mai prost decat un muncitor necalificat, respectiv 600 lei. nu mai sunt oare privilegiati absolventii? in conditiile astea nu mai faci o facultate si esti platit destul de bn. un paznic sau un cantonier au un salariu mult mai mare.
va multumesc pentru timpul acordat citirii mesajului.astept lamuriri
Discuție taxa de paza
prin hotararea consiliului local suntem obligati la plata taxei de paza( taxa pe care o platim inutil dupa parearea unora) care sunt atributiile paznicului ce este obligat sa asigure paza in comuna.tocmai au fost sparte cateva locuinte in comuna iar paznicul este absolvit de orice vina. in consecinta , de ce mai platim aceasta taxa de paza?
cum procedez cu anumite persoane care refuza sa isi indeplineasca sanctiunile prevazute in mandatele de executare a scanctiunilor contraventionale cu obligarea prestarii unei activitati in folosul comunitatii?
Le-am adus la cunostinta mandatele primite de la judecatorie, i-m instiintat atat verbal cat si scris si tot nu s-au prezentat la sediul Primariei pentru a-si executa pedeapsa( prestarea unei activitati in folosul comunitatii). nu stiu cum sa procedez in continuare cu ei.
buna ziua! am o colega insarcinata in 26 saptamani si as dori sa va intreb, cand va intra in concediu pt cresterea copilului se poate angaja cineva cu contract de munca pe perioada determinata sau se vor delega atributiile altei persoane? angajata la Primarie.
buna ziua! m-ar interesa un model de protocol pentru a transfera personalul din cadrul compartimentului "Statie de alimentare cu apa" din cadrul Primariei pe SRL (societate infiintata pentru a "scapa" angajatii primariei de disponibilizari). sau un model de act prin care sa transfer angajatii (care momentan figureaza in statele de plata ale primariei) din cadrul primariei pe SRL.
am absolvit facultatea de drept din cadul universitatii Spiru Haret Rm Valcea in anul 2005, insa pana in prezent nu mi-am ridicat diploma de absolvire a facultatii si nici cea de absolvire a liceului(ce mi-a fost ceruta pt dosarul de inscriere la facultate), cum procedez pentru ridicarea diplomei?( am inteles ca toate diplomele de la facultatea din Rm Valcea se gasesc in Bucuresti) trebuie platita vreo taxa? trebuie facuta vreo programare? va multumesc de pe acum celor ce detin informatii si mi le pot oferi si mie.
consilier juridic - personal contractual, iar acum seful m-a informat ca voi avea exam pt functie publica.
va multumesc
VA MULTUMESC
o persoana a obtinut o hotarare definitiva si irevocabila pt un teren, in baza unui contract de vanzare - cumparare.hotarare ce nu ii este recunoscuta de autoritatile locale (pentru punerea in posesie a terenului respectiv) Se investeste cu formula executorie?Care e procedura pentru a i se recunoaste dreptul de proprietate cf hotararii obtinute si pentru a fi pusa in posesie cf acestei hotarari definitive si irevocabile?