avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Activitate peraspera

Activitate peraspera

Chitanta emisa fara data, dupa peste 42 de zile de la primirea mandatului.
Data platii conform recipisa- 08.02.2012, data primirii chitantei in usa - 24.03.2012; data inscrisa pe chitanta- "MARTIE 2012"- data taiata cu o linie oblica. Numarul chitantei- 5, dupa chitanta lunii anterioare, 17.
Răspuns la discuția barouri
offtopic! intervin fara drept, poate manifestati clementa: pentru mine, care apalez la serviciile unui avocat daca am nevoie, este fara sens discutia dv- am putut preda materia pe care am studiat-o timp de 5 ani, fara examen suplimentar, fiind absolvent U.B. Ca justitabil ma intereseaza cum ma aparati dv. de avocatii necinstiti, nepregatiti, corupti- exista! Nu imi puteti reprosa ca nu am capacitatea de a selectiona sau evalua un specialist din alt domeniu. Judecati-ma cu intelegere, va rog!
























EU scriu pentru a mi se sterge, caci, peste tot sunt administratori! Stergeti, e offtopic, etc. Ar trebui sa intelegeti ca omu' nu are dreptul nici legal, nici moral sa nu raspunda proprietarului. Eu cred ca a acoperit micuta lui greselutza, dand vina pe un program, un calculator, etc..Eu scriu doar pentru ca urmez deviza lui Balzac...(traduc din originalul in latina, sa nu spuneti ca vreau sa fac parada): nici o zi fara un rand,...Nu ii va spune, la fel ca in sectorul 1, sau 3, sau, etc...chiar va propun sa nu ii mai deranjati, invatati de pe forumuri.
Răspuns la discuția barouri
Va citesc cu interes, dar as vrea sa aud si despre profesionalism/lipsa de profesionalism, dedicatie/dezinteres, moralitate/imoralitate, cinste/necinste, in randul profesiei. De ce nu sunt eliminati cei necorespunzatori din aceste puncte de vedere pentru a salva pe cei care sunt merituosi? Problema cu barourile este nesemnificativa pentru clienti; iar despre studii- '89 a adus un dezastru -SRL de studii inseamna esec 100%
Imi poate cineva recomanda o biblioteca unde sa pot consulta carti juridice- nu numai in romana? (Nu am studii de drept). Va multumesc.
INTREBARE: exista prevederi obligatorii pentru judecatori in aceasta situatie?
ALTA INTREBARE: De ce spun legile "poate"? De ce atunci exista proverbul "unde-i lege nu-i tocmeala"? De ce se mai spune ca ...necunoasterea legii nu te absolva de vinovatie? Cum, pe de alta parte poti cunoaste o lege pentru a nu o incalca, daca pana se aplica apar zeci de modificari, abrogari de articole si modificari ale modificarilor si declararea ca neconstitutionale a unor articole?
Răspuns la discuția probleme expert contabil
Se pot, dar trebuie sa fie luate in consideratie si admisa refacerea expertizei. Un expert mi-a spus: "Eu nu va iau nimic!" (in plus...- adica, fata de ce am platit) dar, a fost doar UN TEST, iar raportul...
Decizia ICCJ 427 din 1 februarie 2011 conform careia omisiunea pronuntarii asupra cererii de amanare pt. lipsa aparare poate fi folosita pentru a cere rejudecarea (anularea deciziei TB care a refuzat acordarea termenului pt angajare aparator (motivatia- ati avut destul timp...: problema cu timpul era o culpa, caci nu eu am programat un recurs peste 1 an).
Se repartizeaza pe cota indiviza, pe persoane, sau cum vrem noi?
Răspuns la discuția munca la negru
Frauda? Unde incepe? Gainaria ce este? Daca 100.000 oameni fac furtisaguri de 1 leu este echivalent cu o escrocherie de 100.000 lei, facuta de unul singur? pe cine judecam/ condamnam, pe cine ne facem ca nu vedem?

Ce este "furatul caciulii la romani?"