avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Activitate MOCANU DOINA

Activitate MOCANU DOINA

Buna seara. Firma la care am lucrat a fuzionat cu THR Mangalia. Actiunile mele ,primite acum multi ani sunt la aceasta firma. Deoarece am fost informata ca sumele acordare , pe an, au fost intre 2 si 4 lei, nu m-a interesat " venitul" dobandit. Am rugamintea de a-mi spune , o persoana amabila, dupa cati ani aceste sume sunt transferate de societate , la venituri? :(
Multumesc mult. :vishenka:
Buna ziua. In cazul in care, sunt angajata la doua firme si am concediu medical (cumul de functii) conf. Art. 35 din CM cum se procedeaza? La o societate prezint originalul certificatului si la a doua .. o copie? A doua societate, cand solicita restituirea sumelor aferente concediului medical, se prezinta la Casa de Sanatate cu aceasta copie?? Mii de multumiri consultantului.
Firma, a cumparat un imobil. Este folosit, 50% rezidential (etajul) si 50% nerezidential (magazinul). Dupa trei ani, vreau sa refac acoperisul (materiale Bilka ...5.000 lei). Va rog, cum fac inregistrarea? profitul anului trecut se regaseste in contul 1175.
In toata aceasta perioada nu a fost efectuata reevaluarea.

Multumesc mult persoanei care imi da un sfat.:(
BUNA ZIUA
Mama mea este vaduva de veteran de razboi. Eu am sediul PFA-ului in casa ei. Cum se procedeaza in acest caz?
O dimineata minunata va doresc.:(
Multumesc din suflet. Multa sanatate va doresc:vishenka:
Buna ziua. Nepoata mea, a nascut si vrea sa stea in concediu de maternitate doar cele 42 zile , apoi se intoarce la servici.
Va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza in acest caz. Va face o cerere.... catre cine? Cand face cererea catre Primarie pentru acordarea celor 500 lei?
Inca o data va rog sa ma ajutati,

O zi minunata va doresc:( .
Va multumesc. El afirma ca sunt totusi furnizorii achitati doar ca prietena lui a ratacit chitantele. Contabila nu poate inchide contul de furnizori pe vorbe. De aceea spunea ca are nevoie de duplicate. Vine pe 29 septembrie si sa "alerge" atunci sa-si rezolve problema . Nu stiu daca poate inchide firma fara fosta lui prietena, pe ea nu o mai intereseaza firma. Inca o data va multumesc.
Multumesc pentru raspuns. Nepotul meu, nu este asociat unic. Au 20 parti sociale (10 de fiecare ) adica 20x10lei=200 capital. Situatia nu este foarte grava deoarece firma a functionat o luna si jumatate. Greu ii va fi sa mearga la sediul furnizorilor care figureaza neachitati. El afirma ca au fost achitati dar s-au ratacit chitantele. La fel si facturile de retur ale ambalajelor. Este vorba de 2010 si nimeni nu mai vrea "sa se deranjeze" sa-i dea copii (cred eu, poate gaseste si angajati serviabili). Inca o data va multumesc, cand vine il trimit sa scoata de la Registrul Comertului acel Certificat constatator. Are furnizori doar de 650 lei si ambalaje de 3000, dezastru este la stoc marfa... 13.800. Ma voi interesa de un lichidator. O zi minunata va doresc.
Buna seara. Nepotul meu a infiintat in 2010 o societate comerciala , la Vama Veche, impreuna cu prietena lui. Obiectul de activitate- Restaurant. In vara anului 2010, in luna august, s-au despartit. El a parasit localitatea o saptamana, apoi, ea l-a chemat sa-i predea " afacerea" si aici totul s-a incheiat. Dar, nu i-a dat toate actele, ma refer la chitantele prin care a platit furnizorii, facturile de retur ale ambalajelor si restul documentelor pe care nu are rost sa le mentionez. In concluzie, din toamna anului 2010, prietena lui a plecat in Italia (si nu are adresa ei, nu are cum sa o contacteze) iar el lucreaza in Germania. Ar vrea sa "inchida" firma, sa o declare inactiva. Ce poate face daca figureaza si cu furnizori neachitati, si cu marfa pe stoc si cu 6.000 lei de dat asociatului (prietenei). Care sunt pasii de inchiderea unei astfel de ... "belea". Nepotul meu, vine in tara la sfarsitul lunii septembrie.
Va rog frumos sa-mi spuneti ca sa-l informez.... de unde sa inceapa formalitatile de desfiintarea firmei.
Stima si consideratie pentru ajutor.
othersday:#-o#-o