avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Activitate dory1985

Activitate dory1985

Discuție FALIMENT
Ce inseamna SOLUTIA PE SCURT- FIXAT TERMEN DE CONTROL LA DATA DE 02.02.2016.
As dori sa cumpar autoturisme iesite din uz sau avariate si apoi sa le dezmembrez ptr recuperare de piese, dar ce document as putea sa eliberez in schimbul sumei de bani pe care o platesc .
Buna ziua. As dori sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema. As dori sa vand niste masinarii de vulcanizare si service auto ( masina de jantat, recuperator ulei, masina echilibrat, truse chei, cheie dinamometrica) ce documente trebuie sa intocmesc? Vreau sa suspend societatea ca nu mai avem activitate . Mentionez faptul ca obiectele de mai sus sunt uzate.
Administrez un service auto+ vulcanizare , iar zilele trecute am primit cateva seturi de anvelope dar nu am nici un act de provenienta si nu stiu cum as putea sa am acoperire pe ele pentru ca eu vreau sa le vand . Deci eu as dori sa stiu daca se poate sa vand fara sa am probleme cu garda financiara sau cu organele competente.,...
astept un raspuns cat mai repede daca se poate
Răspuns la discuția pensie alimentara in strainatate
Multumesc....o zi faina
Ma puteti ajuta va roga, sa imi spuneti cum sa procedez ca fetita mea sa dispuna de pensie alimentara din strainatate de la tatal sau?
Mentionez ca in prezent i se plateste o pensie de 100 lei aici in Romania si el lucreaza in Portugalia cu contract de munca.
Astept un raspuns daca ma poate ajuta cineva......




Răspuns la discuția control de fond- insolventa
E mai bine sa ceara ei insolventa?
Daca in urma unui control de fond , inspectorii sesizeaza ca firma are foarte multe datorii la fisc si la furnizori, ei imi pot declansa procedura de insolventa?
Buna ziua, vreau sa deschid un club de jocuri de poker, rummy, table si m-ar interesa in ce cod caen se incadreaza aceasta activitate si cum se procedeaza?
Se plateste o anumita taxa la fisc la o anumita perioada?
Răspuns la discuția preturi servicii spalatorie
Adica nu stiu cum sa fac receptiile pentru solutiile pentru spalat.