avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recuperare salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recuperare salariu

Buna ziua,am si eu o intrebare catre cineva care se pricepe sau s-a mai lovit de o problema asemanatoare.Am lucrat la o firma de catering cu contract de munca pe termen nelimitat.Pe data de 15 decembrie 2009 am fost anuntati verbal sa plecam acasa,si ne vor anunta ei cand v-om incepe treaba.Pe data de 1 februarie 2010 am fost anuntati ca sa emis o decizie de incetare am muncii si bagarea in somaj.intrebarea mea este: este mormal si corect sa imi cer salariul pe perioada cat am fost acasa? adica 15.12.2009-01.02.2010 tinand cont ca eu eram inca angajat la firma in aceasta perioada. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters102066 , utilizator 09:28, 7 Aprilie 2010
Poate daca faceti valuri reusiti sa vi se desfaca CIM disciplinar pentru lipsa de la locul de munca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata MARIA7 MARIA7 Buna ziua, Sunt angajata la o firma privata si acum am descoperit ca pe perioada 01.10.2009-21.10.2009 firma refuza sa ne plateasca din motive ca nu are cum ... (vezi toată discuția)
Angajatorul nu a respectat contractul de munca bogosianu bogosianu Nu mi-a platit contributiile datorate, la fondul asigurarilor sociale de stat si fondul asigurarilor de sanatate.M -a trecut in concediu fara plata fara ca eu ... (vezi toată discuția)
Munca in concediu de ingrijire copil cami e cami e Buna Ziua, Sunt in concediu de ingrijirea copilului pana la 2 ani si vreau sa precizez ca am avut mai multe locuri de munca inainte de a intra in acest ... (vezi toată discuția)