cum ar trebui sa fac sa reglez fisa de la administratie . adica ma intereseaza care sunt inregistrarile contabile care trebuie sa le fac ?( am preluat o balanta de la fosta contab care nu prea mai stie de cum s-a ajuns la acele solduri ale dansei ).Eu am bifat fisa si la adm ,e ok inregistrat decl, plata, rectif ,etc , deci banuiesc ca trebuie sa aduc soldurile mele la sumele de la administratie.
Nu am inteles ce doriti de fapt? Doriti sa va faceti ordine in evidenta contabila conform Legi contabilitatii, Codului fiscal si.....etc , sau ca soldurile din contabilitate,sa fie egale cu cele de la finante? Ce faceti cu cele care nu se comunica la finante? Cum a tinut evidenta? manual sau informatizat ? ce volum de munca a fost anual? Sincer sa fiu ,eu in locul dumneavoastra as sta de vorba cu patronul ,informind -ul de haosul din evidenta contabila pina la data cind a-ti preluat
[cred ca a-ti intocmit proces verbal de preluare} Raspunderea este in mare parte a lui
Toate documentele iesite din unitate au fost semnate si de el Daca cadeti de acord
sa refaceti evidenta [adica va plateste suplimentar} atunci treceti la treaba .Refacetl
luna de luna evidenta pe baza documentelor din dosare Dupa ce va puneti la punc evidenta contabila,faceti confruntul cu fisa de la finante si apoi faceti rectificative unde este cazul.Daca nu va intelegeti atunci dumnezeu cu mila .Avertizatil ca ve-ti raspunde de tot ce se intimpla dupa data preluari. SUCCES....!!
Reglare conturi
denisa2011
buna ziua, daca stiu soldul la 371 pot face note contabile de reglare pt 378 si 4428, imi strica ceva in balanta, se modifica ceva ce nu ar trebui?
va ... (vezi toată discuția)