avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi

Curs practic de implementare e-Factură / e-Transport. Reguli de aplicare și discuții practice. Vezi detalii și participă → 

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... calcul indemnizatie concediu prenatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

calcul indemnizatie concediu prenatal

Buna ziua!

Sunt insarcinata si din 23 martie am intrat in concediu prenatal. Pe fluturas apare impozitata si suma aferenta celor 7 zile in care am fost in concediu prenatal. Se impoziteaza sau nu concediul prenatal si postnatal?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 10:48, 16 Aprilie 2010
Asa cum va spuneam,concediul de maternitatenu se impoziteaza, singura retinere fiind CAS(600*10.5%=63 lei,adica ac suma /nr zile lucratoare* nr zile lucr de CM).
Luati legatura cu cei din firma dumneavoastra care calculeaza salariile si cereti explicatii.
:offtopic:
Dragi colegi,
Aveti dreptate, multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul medical se impoziteaza? elig elig Concediul medical, Prenatalul si Postnatalul se imPoziteaza? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Indemnizatie maternitate 2010 daniellem daniellem Buna ziua!sunt in concediu de maternitate din ianuarie 2010 si din cate stiu acest tip de concediu nu se impoziteaza.Eu am fost platita ca si pe un concediu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu de risc maternal gabrielaando gabrielaando Buna ziua, ma aflu in concediu de risc maternal iar angajatorul mi-a oprit din indemnizatie: 1. somaj 0,5% 2. CAS 10,5% 3. Impozit Din cate m-am ... (vezi toată discuția)