avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reglementare admitere liceu gemeni
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reglementare admitere liceu gemeni

As dori sa stiu care este baza legala ca atunci cand avem de-a face cu doi gemeni care dau admitere intr-o institutie de invatamant si doar unul dintre ei ia nota de admis si celalat va intra la acea institutie chiar daca nu a luat examenul in virtutea faptului ca este geaman iar locurile vor fi suplimentate.
Cel mai recent răspuns: mihaelastef36 , utilizator 12:44, 6 Ianuarie 2016
Buna ziua, referitor la cadrul legal de transfer situatii speciale, in a doua etapa de distribuire a elevilor, va rog sa imi spuneti unde este specificat in regulament faptul ca un geaman are prioritate de transfer la un liceu cu media 8 in detrimentul fiului meu care a avut 9.50 si nu a fost admis pentru apropiere domiciliu.Mentionez ca media geamanului nu se incadra in media de admitere la acel liceu, ultima admisa fiind 9.40
Multumesc frumos!
Ultima modificare: Miercuri, 6 Ianuarie 2016
mihaelastef36, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

repartizare situatii speciale dupa repartizarea computerizata 2015 mihaelastef36 mihaelastef36 Buna ziua, In calitate de parinte al unui elev care urma a fi repartizat pe locurile disponibile in sesiunea situatiilor speciale, va rog sa imi comunicati ... (vezi toată discuția)
Repartizare clasa ix ioana-simona ioana-simona Buna ziua.In legatura cu transferul\\"ilegal\\"de elevi de la oradea va rog sa ma ajutati cu un sfat sau o sugestie cui sa ma adresez.Copilul meu cu media 7.54 ... (vezi toată discuția)
Lnvatamant liceal cameliarap cameliarap absolvent de clasa aVIII-a,a optat pentru repartizarea pe calculator la profilul matematica-informatica la doua licee.A fost admis la primul liceu dar ... (vezi toată discuția)