Aaaa, am uitat sa va spun! Raspunsurile mele anterioare va costa 5000 de lei. In cazul in care nu platiti se aplica penalitati de 50% pentru fiecare minut de intarziere. :sticktongue:
Sunt curios ce veti face acum. Stiti ce as face eu ? As ignora un astfel de mesaj fara sa cer nici un fel de absurditati de genul "sa faceti dovada ca datoria nu s-a prescris" si fara a invoca legi abrogate de "t-spe" ani si care privesc alte domenii de drept. Cui nu-i convine treaba n-are decat sa ma dea in judecata. Daca insa as stii ca sunt dator si ca datoria mea e cam veche (dar nu mai veche de 3 ani) atunci m-as uita pe contract, as calcula penalitatile si as vedea ce e de facut.
Nu-mi mai aduc aminte cat datorez? Platesc cat mi se cere sau ma pun pe socotit. De unde si pana unde are pagubitul (care a dat servicii pe degeaba) obligatia sa-mi faca mie tot felul de socoteli si sa-mi trimita munti de copii ?
Ultim argument: Ii dati lui Costica, vecinul de la parter, 1000 de lei imprumut pe chitanta, asa ca intre oameni, cu dobanda legala, iar cand ii cereti banii inapoi, Costica, dupa ce in prealabil s-a informat pe Internet va trimite ca raspuns ...
Costica a scris:
"- Vecine, ca sa-ti platesc trebuie sa-mi arati modul in care a fost calculata suma, cu defalcarea debitului principal fata de alte categorii de pretentii financiare cuprinse in total indicat.
- Mai trebuie sa-mi anexezi, vecine, copii ale documentelor in baza carora pretinzi ca eu datorez aceste sume de bani
- Sa nu uit, dragul meu vecin, dar mai trebuie sa imi demonstrezi ca dreptul de a pretinde suma de bani nu este prescris conform legilor romanesti in materie de prescriptie extinctiva (orice proba vei prezenta, iti spun de pe acum ca nu o primesc, vreau doar sa trag de timp).
- Absolut toate documentele trebuie sa imi fie trimise avans cu mentiunea conform cu originalul si avand semnatura originala si stampila asociatiei de bloc.
Te mai notific, vecine, ca pana la data la care nu imi vei trimite un raspuns scris insotit de documentele solicitate, nu vreau sa imi bati la usa ori sa ma suni la telefon (nu mai joc table!), in caz contrar urmand sa-ti cer daune in Justitie sub acuzatia de hartuire si amenintare nefondata (astea le-am vazut la TV intr-un film american, ca avocatii romani sunt prosti si nu stiu de ele).
Daca nu-mi vei trimite raspunsurile scrise si documentele cerute in cele 30 de zile, voi prezuma ca notificarea ta de plata a fost rodul unei erori (nu mai bea dom'le!), si-ti voi cere sa ma stergi din caietul ala cu coperta verde, si sa incetezi orice alte proceduri impotriva mea"
Ce ati face ?