avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reziliere contract inchiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reziliere contract inchiriere


Am dat cu chirie un apartament Doresc sa reziliez contractul de inchiriere inainte de termenul final . Chiriasul nu vrea sa plece. Are datorii mari la intretinere si vecinii se plang ca locuiesc multe persoane acolo (eu stiu ca e doar el) Cand e intrebat spune ca sunt prieteni, dar ei locuiesc acolo, unii vin si altii pleaca .In contract am scris ca nu poate subinchiria

In contract am scris asa: "Ambele parti pot sa rezilieze contractul anuntand cu o luna inainte in scris. "
Avocatul lui i-a spus ca proprietarul nu poate rezilia contractul inainte fara acordul ambelor parti, deci si al lui.
Asa este?
Ce sa fac?
Multumesc.




Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 11:48, 22 Aprilie 2010
daca chiriasul nu va da curs notificarii , singura posibilitate va fi sa-l actionati in instanta , pentru reziliere, evacuare si obligarea la plata cheltuielilor de intretinere .
nu puteti intra pur si simplu in imobli, daca dansul nu va proceda la eliberarea acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract de inchiriere camelia50 camelia50 Am inchiriat unui baiat un apartament. Doresc sa reziliez contractul de inchiriere pe cale amiabila inainte de termen. Unde sa merg?La administratia financiara ... (vezi toată discuția)
Rezilierea contractului de inchiriere camelia50 camelia50 Am dat cu chirie un apartamentunei persoane particulare. In contractul de inchiriere este mentionat ca ambele parti pot rezilia contractul anuntand cu o luna ... (vezi toată discuția)
Resiliere contractul de inchiriere camelia50 camelia50 Am un apartament pe care l-am inchiriat. Acum vreau sa il vand. Inainte de vanzare vreau sa reziliez contractul de inchiriere. Contractul de inchiriere prevede ... (vezi toată discuția)