avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Cărţi. Interesante, de ... PLEDOARII CELEBRE
Discuție deschisă în Cărţi. Interesante, de recomandat, topuri...

PLEDOARII CELEBRE

Am citit o carte - "Pledoarii celebre" de Iolanda Eminescu.
Superba, de-adreptul ireala!!! Te-apuca doru' de duca atunci cand vezi cum se facea pe timpuri avocatura si ce-a ajuns azi:(
A mai citit-o cineva? A "aflat-o" la fel?! Sau eram eu in vreo pasa?!
Sper sa se reediteze; tare mult as vrea sa o am....
Cel mai recent răspuns: Bogdan Negara , Avocat 22:35, 28 Februarie 2011
aceasta carte despre care se vorbeste cu atat interes si placere, se mai gaseste? si unde? as vrea s-o citesc si eu.! procesele la care am asistat, nu mi-au oferit niciodata placerea de a asculta o pledoarie interesanta bazata pe adevar, sau legi, de obicei avocatul mormaie spre judecator, ca si cand nu ar dori sa fie auzit din sala, cateva articole de legi care "AR DA DREPTATE CLENTULUI LOR" nici un fel de pasiune sau dorinta de a castiga nu se constata in vorbele sale, nici macar ca ar crede in ce spune.......adelina
abea acum am citit data cand a fost postat subiectul "pledoarii celebre" si acum m-am trezit si eu, dupa un an si multe luni......:., dar ce mai cauta pe Forum acum, in decembrie 2009??!:(:
Eu nu stiu daca o pledoarie celebra treuie sa aiba un "rezultat palpabil". Mi-ar placea sa cred ca trebuie sa faca parte din vocatia profesionala de avocat. Sigur, nu poti face imposibilul, dar cred ca e bine sa faci tot posibilul.

Oricand poti captiva asistenta cu o pledoarie, chiar si de cateva minute, important este sa existe posibilitatea reala de perpetuare a acestei arte oratorice. Chiar si atat ar fi un castig important, nu credeti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pledoaria avocatului in contextul actual Andrei Dina Andrei Dina Stimati colegi, as vrea sa stiu si parerile voastre referitor la actul pledoariei in sine. In contextul actual in care judecatorii sunt bombardati cu dosare, ... (vezi toată discuția)
Carti importante care schimba opinia despre drept oliviamarcov oliviamarcov cursurile de psihologie judiciara schimba cu totul opinia despre DREPT, il completeaza, il fac mai "integru" mai riguros, si in acelasi timp mai tolerant, mai ... (vezi toată discuția)