avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Doar un sfat....
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Doar un sfat....

Stiu ca nu sunt indreptatita sa scriu in aceasta sectiune a forumului...dar as vrea sa cer un sfat unor oameni avizati in ale "scolii" ....as vrea sa ma inscriu la o facultate de drept forma ID si as vrea sa cer un sfat , celor care au cunostinta de cele doua universitati: Spiru Haret si Lucian Blaga...care este mai buna, in sensul seriozitatii si cursurilor serioase?
Cel mai recent răspuns: anychca , utilizator 17:37, 20 Aprilie 2007
Alege altceva! Titulescu, chiar Maiorescu e mai buna!!!
Si... drept la distanta e cam nasol, vei invata doar sa parcurgi pagini-pagini... Importante sunt seminariile si nu cursurile, si-asa nici la zi nu dai la toate materiile de seminaristi care sa iti explice cate ceva...
Spiru Haret e fara o recunoastere la nivel academic, nu prea am auzit de performante... Are doar multa publicitate si o gramada de sectii, de zici ca e de renume international. De cealalta nu am auzit deloc.
Alege ceea ce ai spus doar daca nu ai alta sansa. Dar nu stiu cat te va conduce spre un job in domeniu.
Ultima modificare: Luni, 26 Martie 2007
Liliana Gradinaru, Avocat
....nu ai dreptate deloc AVLIL......poti sa faci facultatea si la Sorbona....daca nu iese nimik din tine tot degeaba.....;)
...daca nu iese nimic din tine, nu ajungi la sorbona.....:D, ajungi la universitatea mihai eminescu, via eugen istodor:)



...daca nu iese nimic din tine, nu ajungi la sorbona.....:D, ajungi la universitatea mihai eminescu, via eugen istodor:)


sau mai sigur: ajungi la Spiru Haret.

Voi chiar nu stiti ca aia de acolo au medii numai peste 9 ? Numai "genii" se invart pe acolo !
Eu nu stiu cata dreptate am sau nu, am dat un sfat pe un forum, cum mi s-a si cerut. E parerea mea, mi-o mentin; daca spuneam ca sustin o realitate demonstrata, cred ca dadeam un document oficial, nu?

Consider, oricum, ca un drept la distanta nu duce pe nimeni aproape de un job in domeniu. Cred ca toti angajatorii, in conditiile in care sunt atatia care nu-si gasesc de munca desi au terminat aceeasi specializare la zi, vor pune CV-ul ci ID mai la urma. Asta am vrut sa spun.
Eu nu stiu daca persoana respectiva este capabila si cat, nu stiu daca va invata meseria sau nu...
Desigur, exista si exceptii de la opinia generala, dar sunt sigura ca si persoana care ne-a intrebat despre ID aici stie asta.

Bafta multa!

Alte discuții în legătură

Examen magistratura Ce se mai aude? Era vorba sa se excluda o conditie importanta pentru concursul de admitere in magistratura: media la licenta de 8,50. Pentru ce? Sa intre cat ... (vezi toată discuția)
Diploma de licenta aragorn23 aragorn23 Intre anii 2004-2009 am urmat cursurile Univ Hyperyon din Bucuresti, Facultatea de Drept- ID iar in iulie 2009 am sustinut si promovat examenul de licenta ... (vezi toată discuția)
Absolvent spiru haret mariana crisan mariana crisan Buna seara, Sunt absolventa de S. Haret . Lucrez in invatamant . Pana in aceasta luna am fost incadrarata ca profesor in ciclul primar , dar din ... (vezi toată discuția)