avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Doar un sfat....
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Doar un sfat....

Stiu ca nu sunt indreptatita sa scriu in aceasta sectiune a forumului...dar as vrea sa cer un sfat unor oameni avizati in ale "scolii" ....as vrea sa ma inscriu la o facultate de drept forma ID si as vrea sa cer un sfat , celor care au cunostinta de cele doua universitati: Spiru Haret si Lucian Blaga...care este mai buna, in sensul seriozitatii si cursurilor serioase?
Cel mai recent răspuns: anychca , utilizator 17:37, 20 Aprilie 2007
Eu mi-am zis intotdeauna ca: niciodata nu se stie la ce vor trebui... Si am actionat in consecinta, asigurandu-ma cu niste note in facultate (particulara) si note de licenta (la stat) rusinos de mari.

Ei bine, dupa vreo 8 ani de practica (cand nici nu mai stiam pe unde mi-e diploma) si dupa vreo doi ani de colaborare cu niste firme cu capital german, ne trezim intr-o zi, eu si o alta colega avocat (precum si cativa angajati) ca reprezentantii societatii mama din Germania ne cer...sa vada si ei diplomele noastre de licenta... (va vine sa credeti ca au existat comentarii cu privire la note?).
eu termin anul acesta dreptul la "simion barnutiu" din cadrul universitatii "lucian blaga" SB si am ramas cu o singura concluzie: depinde doar de tine! daca vrei sa inveti, inveti oriunde. E adevarat ca ar fi mult mai usor cu niste profesori carora chiar sa le placa meseria pe care o au si sa o practice cu interes....insa nu le putem avea pe toate:(.
In primii 3 ani de fac stateam doar in sb, mergeam mereu la cursuri si la seminarii si pot sa spun ca am invatat destul de mult, insa notele au fost dezamagitoare ( nu am avut restante niciodata dar nici nu am excelat:P). Aveam colegi pe care ii vedeam decat la ex si....surprise! aveau mereu note mai mari decat mine. Asa ca anul asta am facut altfel: am stat acasa, mi-am luat manualele si am invatat, m-am dus la fac din cand in cand la cateva seminarii si am avut note f mari in sesiunea din iarna:). Si sem acesta fac la fel ( plus ca mi-am terminat si lucrarea de redactatB-)...colegii care merg la cursuri abia se apuca de ea:P ).
Daca stii ce vrei, conteaza mai putin in care institutie inveti:)
... colegi pe care nu ii vedeam decat la examen...
sau
... colegi pe care ii vedeam doar la examen...

:P Ca m-am saturat de hotarari in care cele 2 adverbe se folosesc aiurea... #-o
:"> ms...omul cat traieste invata:P

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examen magistratura Ce se mai aude? Era vorba sa se excluda o conditie importanta pentru concursul de admitere in magistratura: media la licenta de 8,50. Pentru ce? Sa intre cat ... (vezi toată discuția)
Diploma de licenta aragorn23 aragorn23 Intre anii 2004-2009 am urmat cursurile Univ Hyperyon din Bucuresti, Facultatea de Drept- ID iar in iulie 2009 am sustinut si promovat examenul de licenta ... (vezi toată discuția)
Absolvent spiru haret mariana crisan mariana crisan Buna seara, Sunt absolventa de S. Haret . Lucrez in invatamant . Pana in aceasta luna am fost incadrarata ca profesor in ciclul primar , dar din ... (vezi toată discuția)