Am achizitionat un autoturism SH in luna octombrie 2008 din Germania , pe care l-am inmatriculat in Romania in luna decembrie 2008.La acea data am platit o taxa de prima inmatriculare cu cateva zile inainte ca aceasta sa se tripleze.Mai pot recupera in instanta contravaloarea acelei taxe?cum procedez?multumesc anticipat!!
Am achizitionat un autoturism in oct. 2007, inmatriculat in noiembrie 2007. Chiar daca masina avea filtru de particule, iar legea prevedea o diminuare a taxei in acel moment cu 25%, cei de la RAR nu au luat in considerare acest aspect, cu toate ca le-am facut capul mare cu cel filtru. In final am platit taxa ca si cum nu ar avea filtru de particule.
In 2009 cred, s-au dat o parte din taxa inapoi, reprezentand undeva la 30%, iar in 2010 am actionat in instanta printr-un avocat, statul pt recuperea diferentei de bani. Daca primul termen l-am avut in mai-iunie, unde am castigat, anaf-ul a facut recurs, iar la urmatorul termen din decembrie 2010, am primit telefon de la avocat ca exact in ziua dinaintea termenului, s-a emis o circulara prin care se stopau toate rezolutiile pozitive in cazul taxei de prima inmatriculare. Ori e abureala din partea avocatului, ori e adevarat?!?cert este ca am ramas dezamagit de prestatia avocatului si ma intereseaza daca se mai poate face ceva in aceasta privinta?
Multumesc anticipat!
M-ati dat gata cu circulara asta, nu se pooate!Si ce s-a intamplatr?
De unde sunteti?
Sa dea toate actele si dupa ce sunt vazute de un av care cunoaste astfel de cauze va poate spune ce se poate face.pe taxa speciala nu am mai auzit de respins..........