avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... inchiriere apartament in regim hotelier
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

inchiriere apartament in regim hotelier

Cam ce ar trebui sa fac (din punct de vedere legal, birocratic, hartogarii... etc.) ca sa inchiriez un apartament in regim hotelier. Pot sa ma organizez ca si PFA? Ce cod CAEN? Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Cristin1978 , utilizator 10:17, 6 Septembrie 2019
Sunt singurul proprietar al apartamentului, dar acesta se afla, bineinteles, intr-un bloc, la et 3/4.
Destinatia? Asa cum am trecut in titlu, doresc sa-l inchiriez in regim hotelier, adica unor persoane pe perioade scurte de timp (de genul 1-2 saptamani).
~ Conținut șters la cerere ~
Daca doriti mai multe detalii va pot ajuta eu pentru ca desfasor aceasta activitate de peste 7 ani in Constanta si Mamaia unde inchiriez in regim hotelier apartamente si garsoniere.
As dori detalii, intrucat doresc sa inchiriez apartament proprietate personala. Sunt in curs de infiintare a unui SRL. Ce obiect de activitate trebuie sa aiba? Ce autorizatii ar trebui sa obtin? Si de la cine? La infiintarea firmei am nevoie de acordul locatarilor?

Multumesc
Buna ziua

Am cumparat si eu de curand un apartament intr-un bloc nou si as dori sa il inchiriez in regim hotelier. Apartamentul are doua camere si este proprietate personala, fara sarcini. Imi puteti spune ce ar trebui sa fac, din punct de vedere legal, in acest sens? Ce fel de aprobari imi trebuie?

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Acceptul locatarilor pentru infiintarea si desfasurarea activitatii societatilor comerciale la parter sorin12 sorin12 Buna ziua,va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema:sant proprietarul unui spatiu comercial situat la parterul unui bloc de locuinte,care are destinatia ... (vezi toată discuția)
Inchiriere locuinta marcel1995 marcel1995 Eu ca propietarul (persoana fizica ) unui spatiu cu destinatie LOCUINTA am dreptul sa inchiriez ca si spatiu pt petrecere privata ,2. sau am dreptul sa cazez ... (vezi toată discuția)
Este obligatoriu sa infiintez pfa impozitare in sistem real? BalinPetru BalinPetru Vreau sa inchiriez un apartament in regim hotelier si sa platesc impozit in sistem real. 1. Este obligatoriu sa-mi fac un PFA la Oficiul Reg. Comertului sau ... (vezi toată discuția)