Ilika a scris:
Flavyta a scris:
Am o pasiune pentru scris, si in ultima vreme, mi s-a conturat o ideea destul de buna, dupa parerea mea, dar care poate fi extrem de discutabila: poti iubi doua persoane in acelasi timp? m-ar interesa cateva pareri, iar dat fiind faptul ca tatal meu lauda constant acest forum pentru inteligenta si originalitatea utilizatorilor, mi-am zis sa-mi incerc norocul. sper ca am nimerit bine...
si eu am pasiune pentru scris...insa ideea ta e conflictuala in propria opinie..
cred ca vrei doar sex fara a urmari ....dragostea...
:stunned: wow! cata intuitie!
:fight: Ar trebui insa evitate astfel de raspunsuri care par atacuri la persoana. Nota bene: Ideile se combat, nu persoanele!
Flavyta a scris:
Si de aceea, cred ca unul poate ocupa o parte din tine pe care nimeni altcineva nu poate si la fel si cu celalalt. Asa ca, daruind fiecaruia o parte din sufletul tau pe care nu o poti darui altcuiva, ii poti iubi pe amandoi in acelasi timp, la fel de intens.
iar
elenaerdei a pus problema indivizibilitatii dragostei
sigur ca dragostea este indivizibila insa nu asta era esenta problemei ridicate ci aceea daca dragostea se poate distribui catre mai multi in felul aratat, adica fiecaruia cate o parte care i se potriveste. Ufff, complicata problema!