va multumesc pt.raspunsuri inca o data!nu sunt disperat,pt.ca daca judecatoarea din hunedoara ma va obliga sa platesc chirie eu voi demola cladirea si eu voi fi cel care pierde banii!eu stiu ce este dreptul de superficie,dar de ce nimeni nu spune de dreptul superficiarului?dreptul de superficie a fost facut in august 2007,si el m-a dat in judecata cind am terminat cladirea ,in februarie2008!se tot invoca lipsa folosirii terenului,dar nu se invoca lipsa folosirii cladirii!deci?de aceea am vrut sa vad mai multe opinii,de la oameni mult mai destepti si cu mai multa scoala ca si mine!si as vrea sa aflu cam ce as putea face in cazul meu!va multumesc
Luati-va un avocat, ca noi v-am dat cateva pareri, nu avem ce sa va spnem mai multe ca nu avem actele dosarului in fata, nu stim ce probatoriu e, ce s-a cerut exact, ce s-a administrat oana acum...
In proces avocatul dv. sau dv. insiva trebuie sa vorbiti despre drepturile superficiarului...
In concluzie, cel mai bun lucru de facut in cazul dv. e sa va luati un avocat repede. Nu in apel...
buna ziua!poate sa-mi spuna cineva in ce conditii pot cere daune materiale in cazul in care nu am putut foloso dreptul meu de superficiar!pot da in judecata primaria care mi-a refuzat cererea mea de a deschide spalatoria auto si de a face gard intre mine si vecin motivarea lor este ca,nu i-mi vor da nici o aprobare pina la terminarea procesului,cu toate ca eu am depus toate actele care sa arate ca eu sunt superficiarul terenului si cladirea este a mea!eu ce fac daca procesul dureaza 5 ani?va multumesc
Imi puteti spune ce s-aintamplat azi la proces?
In legatura cu actiunea de daune poate ca ar fi mai bine mai intai sa atacati cu o plangere impotriva actelor administrative, raspunsul prin care v-a respins aprobarea,pentru ca nu vad ce legatura are procesul pentru lipsa folosinta teren si cu spalatoria dumneavoastra.Pentru a cere daune este actiunea in pretentii pe art.998-999 Cod civil insa va avertizez ca se plateste taxa de timbru si ca trebuie sa dovediti fiecare leu pe care il cereti.
Pentru faptul ca nu folositi cladirea faceti actiune pentru lipsa de folosinta impotriva "prietenului"
va multumesc inca odata pt.raspuns!astazi la proces s-a cerut aminare.intre timp am contactat o agentie imobiliara care a dat proprietarului terenului o informatie prin care se zice ca ei ar avea un teren de inchiriat cu 7 euro/mp.cind i-am intrebat ddaca au teren de inchiriat au spus ca nu au si nici nu au avut!deci,proprietarul umbla cu cioara vopsita,si vrea niste bani care fac mai mult decit valoarea terenului!eu am intrebat daca eu as putea da in judecata proprietarul terenului sau primaria hunedoara,pt.ca nu m-i s-a aprobat cererea prin care eu solicitam sa fac gard intre mine si vecin,pt.a putea functiona normal,si pt.cererea mea de a putea deschide spalatoria,adica daca tot am bagat foarte multi bani,nu este normal sa si produc,adica sa pot deschide spalatoria?i-am facut proprietarului si o plingere penala pt.incalcarea proprietatii si furt.intr-o zi mi-a spart lacatul de la portile spalatorie si si-a bagat 2 masini in parcarea acesteia,fara incuvintarea mea!cum am mai spus insusi secretarul primariei,care este vecin cu proprietarul terenului mi-a spus ca nu i-mi va da aprobare,nici sa fac gard ,nici sa functionez pina la terminarea procesului!deci eu cred ca este normal ca eu sa cer daune,pt.ca eu am banii bagati intr-o cladire care nu produce,nu?de aceea v-am cerut sprijinul,sa stiu cum si ce este mai bine de facut si asat bineinteles intr-un alt proces.
Pagina 7 din 7
Du-te la pagina
1
...
3
4
5
6
7