avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Care sunt pasii pt marirea pensiei alimentare?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Care sunt pasii pt marirea pensiei alimentare?

Va rog din suflet daca-mi puteti spune exact ce pasi trebuie sa fac pentru a mari pensia alimentara.Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 17:26, 2 Iunie 2010
cora2006 a scris:

Aceasta actiune se timbreaza, ea nefiind inclusa in exceptiile prevayute de Legea nr. 146/1997.
Daca nu va fi timbrata la data depunerii actiunii, instanta va pune in vedere reclamantei ca, pana la primul termen de judecata sa o timbreze, in caz contrar, o va anula ca netimbrata. ;)



Fiind vorba despre opinii diferite ,sustin cele aratate de distinsa d-na avocat in ceea ce priveste satsifacerea timbrajului,existand sanctiunea anularii actiunii ca netimbrata.
in acel moment mi s-a stabilit din minimul pe economie pentru ca el nu s-a prezentat la nici una din infatisarile avute la divort,acum dupa aproape 2 ani, a mai facut un copil si am aflat ca lucreaza si are salariul destul de mare undeva cam la 1600ron...si ar fi pacat ca si copilul meu sa nu beneficieze de mai mult avand invedere ca nici nu-l viziteaza!
Formulati actiunea de majorare a pensiei de intretinere la instanta competenta.
Nu aveti niciun motiv sa nu faceti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere pentru custodia unui copil minor sub 14 ani mickey_hd mickey_hd -ce acte sunt necesare pentru a `obtine custodia unui copil minor sub 14 ani -cum se complecteaza cererea (vezi toată discuția)
Dosar pentru majorare pensie alimentara Alina2011 Alina2011 Buna ziua! As dori sa stiu ce trebuie sa contina dosarul pe care il depun la tribunal. Eu am hotararea de divort initiala si cu cuantumul pensiei, in forma ... (vezi toată discuția)
Cum ar trebui sa formulez o actiune pt pentru pensie alimentara? alynastar alynastar tot pt sora mea.nu stiu cum ar trebui sa formulez acea actiune pt pensie alimentara.daca poate sa ma ajute cineva.va multumesc din suflet (vezi toată discuția)