avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Nelamuriri
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Nelamuriri

V-as ruga sa ma lamuriti intr-o problema.

1. Chiar daca nu am nici o legatura cu un anumit proces de divort (nu sunt nici parat nici reclamant), pot sa aflu la judecatorie daca acel proces de divort exista? Nu ma intereseaza date depre divort ci as dori doar sa stiu daca persoana x a intententat proces de divort persoanei y. Si nu stiu cat de confidentiale sunt datele,daca mi se poate spune doar daca exista sau nu procesul de divort pe rol....
Si imi puteti spune si unde anume ar trebui sa intreb (daca se poate asta)?

2. In ce perioada se desfasoara "vacanta judecatoreasca"?

Va multumesc
Din pacate,pe adresa respectiva sunt doar procesele de fond (finalizate)...pe mine ma interesa un proces intitiat sau in curs de dezvoltare. Oricum, multumesc.
Cand ajungeti la harta, dati clic pe judecatoria ultimului domiciliul comun al lui x si y. (de ex alegeti Bucuresti si apoi Judecatoria sector 2)
Dati clic pe DOSARE
Introduceti numai numele unui dintre ei (Popescu Ion) si nimic altceva .... (nu mai introduceti alte criterii, nici "civil" nici altceva)
sunt acutalizate datele , si sunt si cele in curs.....care inca nu s-au finalizat.
daca nu va este peste mana....mergeti la judecatorie cereri opisul alfabetic si.....cautati.....cautati....
Acuma sincer nu stiu ce sa mai cred.

Lamuriti-ma si pe mine pentru ca e foarte,foarte important. Poate un avocat care are procese ar putea sa se uite si sa vada daca sunt trecute acolo si procesele de divort in derulare.
Ma intereseaza un proces de divort care a avut o prima infatisare, chiar 2 infatisari dar inca nu este finalizat,inca nu au fost audiati martorii.

Help plizzz:D
fond, inseamna ca nu este in apel sau recurs......eu am cauze care sunt in curs si apar pe site......de aceea am spus ca datele sunt actualizate

Alte discuții în legătură

Nu mă descurc pe net - am nevoie de ajutor pentru portal.just.ro Melemen Melemen Bună ziua Aș dori să știu cum pot afla data unui proces pe internet La ce adresă trebuie să caut ? Pot răsfoi dosarul online ? (vezi toată discuția)
Se publica online deciziile tribunalelor? razvan_s razvan_s As dori sa stiu daca, si unde, se publica online deciziile tribunalelor. Mentionez ca fac parte intr-un proces de la Tribunalul Cluj Napoca. Nu am putut sa ma ... (vezi toată discuția)
Proces divort georgianait georgianait Buna,in urma cu cateva luni am gasit pe un site un avocat din constanta,l-am contactat telefonic pentru a ma reprezenta in divort,trebuie sa mentionez ca eu ... (vezi toată discuția)