avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Nelamuriri
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Nelamuriri

V-as ruga sa ma lamuriti intr-o problema.

1. Chiar daca nu am nici o legatura cu un anumit proces de divort (nu sunt nici parat nici reclamant), pot sa aflu la judecatorie daca acel proces de divort exista? Nu ma intereseaza date depre divort ci as dori doar sa stiu daca persoana x a intententat proces de divort persoanei y. Si nu stiu cat de confidentiale sunt datele,daca mi se poate spune doar daca exista sau nu procesul de divort pe rol....
Si imi puteti spune si unde anume ar trebui sa intreb (daca se poate asta)?

2. In ce perioada se desfasoara "vacanta judecatoreasca"?

Va multumesc
FOND inseamna prima instanta.
Pentru a fi "finalizate" cauzele mai au de parcurs (de regula) inca doua cai de atac: APEL si RECURS.... ba chiar si REVIZUIRE, CONTESTATIE IN ANULARE. (de aceea v-am spus sa ignorati alte criterii - folositi doar NUMELE si PRENUMELE unuia din ei ca si criteriu de cautare).
Procesele finalizate sunt cele la care scrie ceva la rubrica SOLUTIE (admite....., respinge....).
Daca nu sunt inca finalizate nu apare nimic scris la acesta rubrica ci apar numai datele in care au avut loc sedinte de judecata si data urmatoare la care s-a acordat termen in cauza.
ok, adevarul e ca dupa nume nu cauta azi, sunt probleme pe site.......cred......dar alege instanta scrie la obiect divort...si o sa trebuiasca sa deschizi toate dosarele care apar ca sa gasesti partile.:(
Ma scuzati ca insist atat de mult dar e foarte important sa stiu daca exista procesul "x" sau nu...foarte important.

Astfel,sa inteleg ca o actiune de divort "X" introdusa in sa zicem 15 februarie 2007, cu o prima infatisare in 15 martie si o a doua infatisare in 15 aprilie...va aparea acolo in liste? Chiar daca in 15 aprilie a suferit o amanare?

Scuzati-ma va rog daca insist prea mult dar,cum va spuneam,e foarte important :D
Da, exact.
Acesta este si sensul pentru care a fost creata acesta facilitate. Sa se poata afla termenele de judecata.
dumnezeule, spuneti-ne numele si va cautam noi datele!!!X-(

Alte discuții în legătură

Nu mă descurc pe net - am nevoie de ajutor pentru portal.just.ro Melemen Melemen Bună ziua Aș dori să știu cum pot afla data unui proces pe internet La ce adresă trebuie să caut ? Pot răsfoi dosarul online ? (vezi toată discuția)
Se publica online deciziile tribunalelor? razvan_s razvan_s As dori sa stiu daca, si unde, se publica online deciziile tribunalelor. Mentionez ca fac parte intr-un proces de la Tribunalul Cluj Napoca. Nu am putut sa ma ... (vezi toată discuția)
Proces divort georgianait georgianait Buna,in urma cu cateva luni am gasit pe un site un avocat din constanta,l-am contactat telefonic pentru a ma reprezenta in divort,trebuie sa mentionez ca eu ... (vezi toată discuția)