avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... programul de munca in perioada de preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

programul de munca in perioada de preaviz

exsita reglementari care prevad un program de munca redus in perioada de preaviz a demisiei?????????
Cel mai recent răspuns: marius1234 , utilizator 10:44, 10 Septembrie 2010
Legea exista si este inca in vigoare ... prin urmare, va puteti adresa ITM-ului sau Inspectiei Muncii pentru nerespectarea drepturilor dvs ca salariat.
ma aflu in aceesi situatie, poate putin diferita.Am primit preaviz avand in vedere "reoganizarea prin desfiintarea de posturi conform OUG NR63/30.06.2010, pentru modificarea si completarea legii nr273/2006 privind finantele locale, precum si stabilirea unor masuri financiare, politia primariei mun.bacau trebuie sa se incadreze in numarul maxim de posturi de 176, stabilit conform anexei, pct3 lit.a) respectiv de un post pt fiecare 1000 de locuitori, H.C.L NR264DIN 06.08.2010, privind aprobarea organigramei, statutului de functii si a numarului de personal la P.P.M.Bacau va comunicam faptul ca, incepand cu data de 10.09.2010 pana la data de 30.09.2010 inclusiv sunteti in perioada de 15 de zile lucratoare de preaviz in conformitate cu art.73 alin 1 din legea nr53/2003-codul muncii , urmand ca la expirarea termenului de preaviz sa incetati activitatea in cadrul institutiei noastre conform art.65, art.66 coroborat cu art.68 din Legea 53/203 privind CODUL MUNCII.Mentionam faptul ca in cadrul institutiei nu exista posturi vacante.Pe parcursul termenului de preaviz aveti toate dreturile si obligatiile care decurg din contractul individual de munca, actele aditionale aferente acestuia si prevederile legale aplicabile institutie noastre."
Am facut o cerere pentru a lucra 4 ore pe zi, mi-a fost primita dar fara numar de inregistrare si am primit apoi raspuns telefonic ca nu este posibil.as dori sa stiu daca pot beneficia de salar compensatoriu.Mentionez ca sunt incadrat ca pesonal contractual(agent paza)

L.E. Sa inteleg ca nu pot beneficia de reducerea programului la 4 ore pe zi?
Ultima modificare: Duminică, 12 Septembrie 2010
marius1234, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz concediere individuala conform art. 65, alin. (1) codul muncii gabi257 gabi257 Sunt contabila la o firma, care nu are inspector de personal. Am salariati ce nu si.au efectuat concediul de odihna pe anul acesta respectiv cota de 18 zile ... (vezi toată discuția)
Reducere post calin andrei calin andrei buna ziua;va rog sa-mi raspunde-ti la urmatarea problema:mi s-a comunicat ca se reduce postul pe care sint angajat;motivul era nerealizarea target-ului de ... (vezi toată discuția)
Conditii preaviz conform art 74 alin 3 draemi draemi Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema si am nevoie de un raspuns. Mi-am depus demisia la firma la cre lucrez urmand sa intru in preaviz pentru 15 ... (vezi toată discuția)