avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... motiv divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

motiv divort

Intrebare: Este motiv serios de divort lipsa relatiilor conjugale de peste patru luni?Sotul meu nu vrea.ce parere aveti?ajutati-ma cu un sfat,va rog#-o
Cel mai recent răspuns: limoncello , utilizator 12:01, 19 Iunie 2010
Sa fie vorba despre vreo disfunctie despre care sotul se jeneaza sa vorbeasca? Intrebati-l de ce atitudinea lui iubitoare nu atinge si stadiul avansat... Explicati-i ca daca va iubeste, asa cum sustine, ar trebui sa puteti purta o discutie sincera despre orice problema care apare, iar ceea ce ati relatat este o problema care, daca este de natura fiziologica se rezolva medical, daca este de natura psihica se rezolva la psiholog iar daca este de alta natura...probabil se rezolva la avocat.

Daca sotul dvs este ardelean nu cred ca ar trebui sa va faceti probleme.
Asa cum v-a marturisit si dumnealui e clar ca si poate si vrea numai ca nu intelege de ce atata graba!:">
Nu are nici o disfunctie....e perfect functional...i-am explicat si despre "stadiul avansat"...mi-a raspuns ca asteapta initiativa de la mine.Mie una nu mi se pare normal, eu sunt femeie:(, nu barbat.Nu zic faptul ca o femeie nu trebuie sa ia din cand in cand initiativa...dar mereu...NU:(
limoncello a scris:

Nu are nici o disfunctie....e perfect functional...i-am explicat si despre "stadiul avansat"...mi-a raspuns ca asteapta initiativa de la mine.Mie una nu mi se pare normal, eu sunt femeie:(, nu barbat.Nu zic faptul ca o femeie nu trebuie sa ia din cand in cand initiativa...dar mereu...NU:(

Sa inteleg ca daca dumneavoastra luati intiativa atunci totul este ok?
Aproximativ

Alte discuții în legătură

Divortul ca moft DavidR DavidR Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca in situatia mea divortul cerut de sotie va fi considerat un moft de catre judecator, sau nu. Faptele sunt urmatoarele: ... (vezi toată discuția)
Buna sotul vrea sa ne despartim dar nu prin divort fiecare sasi vada de viata lui Elena lenuta antonia Elena lenuta antonia Sotul vrea sa ne despartim dar fara divort eu va trebui sa plec de aici unde locuiesc .locuiesc cu mama lui(soacra)avem si un copil impreuna el este mai mult ... (vezi toată discuția)
Nedivortati, nu am parte de copilul nostru, minor fiind Cristian_Gabriel Cristian_Gabriel Buna ziua. Acum aproape 7 luni eu cu sotia mea ne-am certat. A luat copilul si a plecat la mama ei. Precizez ca mama ei sta intr-o garsoniera impreuna cu sotul ... (vezi toată discuția)