Aveti idee daca plata intretinerii se poate face prin ordin de plata? Daca da, exista vreo varianta legala de a-l obliga pe presedintele asociatiei sa-mi spuna datele bancare ale asociatiei?
Intreb asta, intrucat programul de plata al intretinerii este incompatibil cu programul meu, iar, la rugamintea mea de a afla contul si banca asociatiei, am primit raspunsul "noi nu permitem plata in felul acesta"...
Puteti sa va listati si platile facute online. Deobicei extrasele de cont partiale (chitantele online) se afiseaza in format .PDF, deci, chiar daca nu aveti imprimanta, vi le salvati pe desktop (sa le aveti la indemana), vi le trageti pe un stick si le listati pe undeva unde gasiti o imprimanta atasata la un calculator, prieteni, serviciu etc.
Intrebati ce sa faceti in cazul ca administratorul nu vrea? Inlocuiti-l.
Nu mai este permis in vremurile noastre ca banii sa fie gestionati de o persoana care nu stie, nu poate sau nu vrea sa lucreze cu bancile.
Sunt de acord cu @elenazan. Ce fel de as. prop. este aceasta care nu cere de la banca unde are contul, un extras de cont la sfarsitul lunii? Cenzorii ce fac?
Povestea e mult mai interesanta si inca nu am aflat toate detaliile. Cenzor nu mai avem de cateva luni pentru ca a gasit nereguli, a facut rapoarte si nu a fost luat in seama deci si-a dat demisia...comitetul executiv nu a anuntat si a continuat sa nu faca nimic (cenzorul era de la alt bloc). Dar pe lista de intretinere exista lunar semnatura in dreptul cenzorului asa ca locatarii nu au avut cum sa banuiasca ca e ceva in neregula.
Acum platim pretul neimplicarii...ne-am multumit sa platim lunar cat e afisat fara sa punem intrebari sau sa verificam ca e totul in regula..:(
atentie la platile online, trebuie aplicata aceeasi regula ca si la incasarile numerar asupra fondurilor:
- fond rulment - separat
- fond reparatii si investitii - separat
- intretinerea - separat
- fond x, y, z - separate
Sold casa
BEN46
Avem un fond de rulment scriptic fiindca in perioada de iarna ajunge la limita fondului de rulment constituit sau chiar a fost depasit ... (vezi toată discuția)