avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... mail dovada in instanta?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

mail dovada in instanta?

Buna ziua,

Sunt intr-un conflict de munca,la al 3-lea termen iar paratul(societatea la care am lucrat) a trimis azi la tribunal,o nota scrisa prin care solicita respingerea unui cap de acuzare din cererea mea,pe baza unei corespondente pe mail.
Eu nu mai am aceste mail-uri ,erau din martie spun ei.
Intrebarea mea este,ce valoare au aceste mail-uri in instanta,mai ales ca eu nemaiavandu-le nu stiu daca asa au fost formulate sau nu.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:40, 24 Iunie 2010
elis m-am cam pierdut in ce ai scris tu.
Daca spre exemplu este vorba de un mail de serviciu, pe care persoana il foloseste zilnic, nu este destul? La angajare i s-a creat acest email pentru a a-si desfasura activitatea. Nu e ok asa?
christina_d a scris:

elis m-am cam pierdut in ce ai scris tu.
Daca spre exemplu este vorba de un mail de serviciu, pe care persoana il foloseste zilnic, nu este destul? La angajare i s-a creat acest email pentru a a-si desfasura activitatea. Nu e ok asa?

Sunt foarte multe aspecte legale care trebuie luate in considerare ca un mail sa fie acceptat ca proba in justitie si , de aceea, acesta inca nu contituie un veridic mijloc de proba in justitie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E-mail - dovada in instanta petronelabz petronelabz spuneti-mi va rog corespondenta intre 2 persoane (angajat si angajator) are vreo valoare in cazul unui proces? multumesc (vezi toată discuția)
Preaviz prin e-mail este valabil? sergiulicat sergiulicat Nota de preaviz conform careia etsi eliberat din functie servita prin e-maileste valabila? (vezi toată discuția)
Convocare disciplinara nebunika86 nebunika86 buna ziua!!! am o problema foarte urgenta asa ca trec direct la subiect: acum 6 luni am fost convocata la o ancheta disciplinara la care ulterior eu m-am ... (vezi toată discuția)