avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... accident rutier cu victime
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

accident rutier cu victime

am avut un accident rutier, ajungand la intersectie am oprit la indicatorul"stop",am acordat prioritate pietonilor,m-am asigurat din ambele parti,fiind si trecere de pietoni in partea dreapta pe drumul cu prioritate am patruns in intersectie,iar la iesirea din intersectie era alta trecere de pietoni carora le-am acordat prioritate fiind surprins in intersectie din partea dreapta a venit un autovehicul condus de o persoana care vorbea la telefon,si nu a acordat prioritate pietonilor avand drum cu prioritate a intrat in coliziune cu mine in partea din spate,eu fiind cu 3 pasageri in autoturism din care 2 au suferit leziuni usoare,mi s-au recoltat probe de sange,alcoolemie si a fost testat autovehiculul rezultatele fiind nule.mi s-a retinut permisul de conducere pt neacordare de prioritate,nu am semnat constatarea politiei pt ca in momentul masuratorilor persoana care m-a lovit a mutat autoturismul de la locul accidentului fiind vazuta si de organul de politie acestia neluand nici o masura,iar dupa 15 zile am fost la prelungirea dovezii,si mi-a dat trimitere catre parchet sa iau aprobare de la procuror si sunt cercetat pt infractiunile prevazute la art 184 alin 1,3 si apoi mi-au zis sa merg la politia rutiera pt prelungirea dovezii.Cum trebuie sa procedez si cui sa ma adresez?
Cel mai recent răspuns: lary20 , utilizator 12:53, 27 Iunie 2010
depasisem centrul intersectiei si eram catre iesire

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier burghezan burghezan Buna ziua. In data de 09.08.2012 am produs un accident rutier. Circulam pe banda a 2 -a in apropierea unei treceri de pietoni semaforizata. Soferul din fata ... (vezi toată discuția)
Accident cu si fara urmari andra68 andra68 Buna ziua. Fiul meu a fost implicat intr-un accident rutier iar ceea ce relatez este in cunostiinta de cauza eu aflandu-ma cu el in masina, pe scaunul din ... (vezi toată discuția)
Accident auto ZachIonut ZachIonut Buna ziua, in urma cu o luna am avut un accident auto,mergeam pe un drum judetean si intr-o intersectie din dreapta un autoturism cu doua persoane mi-a iesit ... (vezi toată discuția)