:"> Am inregistrat in cartea de munca a unei salariate cateva absente nemotivate pentru ca nu s-a prezentat la locul de munca de baza, ci a lucrat ca suplinitor la o clasa din aceeasi institutie de invatamant. Acum a facut plangere penala si ma acuza de abuz in serviciu si fals in acte. Va rog sa-mi dati un sfat! Multumesc. Elena
Buna dimineata tuturor. Multumesc pentru sprijin si sper ca totul sa se rezolve bine si pentru mine.
Am primit de la ISJ o adresa prin care eram anuntati ca d/na...X . a primit aprobare de la ISJ de a efectua ore de predare prin cumul/plata cu ora in gradinita noastra.
Voi incerca sa va spun mai clar care sunt faptele care au condus la cercetarea mea de catre politie.
La inceputul anului scolar in unitate erau 2 posturi temporar vacante astfel:
- un post la program prelungit (8-13; 13-18 ) pe perioada septembrie - decembrie
- si al doilea post la program normal ( 8-13) pe perioada septembrie - ianuarie 2006.
Colega despre care discutam cu toate ca avea norma de baza la program prelungit a solicitat la ISJ aprobare pentru a suplini pe postul de la program normal omitand sa specifice ca turele se suprapun ciclic. Cum era liber si un post la program prelungit i-am oferit titularei noastre posiilitatea de a lucra pe suplinire la grupa de program prelungit. Daca ar fi acceptat era foarte bine pentru toata lumea, dar a refuzat categoric invocand aprobarea de la ISJ.
Pe 8 septembrie, in sedinta Consiliului educational la care au participat toate educatoarele din gradinita am pus problema sa o repartizam pe doamnei X la suplinire pe postul vacant de la program prelungit. Doamna X a refuzat in plen pe motiv ca suplinirea era pe o perioada mai mare la grupa de program normal, ca cine sunt eu sa o mut la alta grupa daca ea are aprobare de la inspectorul scolar geheral. O colega s-a oferit atunci sa o ajute pe doamna X , adica sa faca schimb de tura cu ea. Toate educatoarele au sustinut aceasta idee, iar eu am mers la inspectorul de specialitate si i-am povestit despre situatia ceeata si am rugat-o sa ma ajute. Am asteptat in zadar un semn din partea inspectoratului. Intamplator am aflat faptul ca doamna X in fapt o platea pe colega ei sa-i lucreze la grupa in tura de dimineata si nu lucra dupa-amiaza asa cum se hotarase la inceput. I-am cerut doamnei X sa inceteze suplinirea si sa mearga la grupa dansei, sa nu mai lipseasca de la clasa. A ignorat ceea ce i-am spus si a continuat sa mearga zi de zi la grupa cu program normal. Pentru ca 20 de copii nu aveau educatoare dimineata la grupa de program prelungit am numit pe cineva sa lucreze acolo, timp in care pe doamna X am considerat-o absent nemotivat.
Cam aceasta este toata poveste. Acum merg la politie cu inima stransa. Sunt disperata! Am doi copii, iar ei ma ameninta cu inchisoarea ....
Multumesc din suflet.
Dar ai facut o adresa scrisa in care sa i soliciti respectarea progeramului?
Nu inteleg de ce nu ai sesizat isj in scris, ca sa vina ei sa faca o cercetare si sa decida in consecinta.
Absentele nemotivate nu stiou in ce masura erau justificate , era la servici semna o condica, trebuuia sa o convoci la comisia de disciplina sa i faci o cercetare disciplinara si eventula sa i aplici o sanctiune disciplinara.... Poate te impaci cu ea si si retrage plangerea penala fara alte pretentii, iar cei ce se ocupa de cercetarea penala nu gasesc nici un motiv sa se sesizeze din oficiu
Mda. Incurcate sunt caile Domnului. Poate ar fi mai bine sa o determinati sa si retraga plangerea desi ma indoiesc ca va vrea , cred ca deja sunteti in "razboi", insa incercati.Daca ati fost chemata la Politie , ar fi bine sa consultati un avocat , care sa va consilieze pentru ca ei se pot lega de orice detaliu. Acum, nici cei de acolo nu sunt tampiti si dupa cercetare o sa vada cam cum stau lucrurile. In mod clar , in unitatea dvs. nu s-a aplicat legea .Eu nu inteleg ce functie aveti : director, secretar, contabil?
In mod categoric , nici ea nu avea dreptul sa-si plateasca cu de la sine putere o colega sa i tina locul. Vedeti , aici , se ridica iar o serie de intrebari ,pentru ca ,ea a primit o aprobare de la inspectorat , dar mai departe, o organigrama a fisei postului, fisa postului in sine , modul de pontaj etc ., exista? si cine le-a aprobat? In principiu, fiecare gradinita e arondata la un satelit , si poate avea autonomie intr-o mai mica sau mai mare masura. Apoi , am inteles din poveste ca ea este prezenta simultan la ambele posturi si la baza si suplinire ceea ce e imposibil , deci intr-un fel , e de inteles decizia dvs. Nu esti la clasa ta , esti absent , esti prezent la alta clasa te platesc acolo. Ea a facut schimbul , ca asa se practica mai peste tot in invatamant , dar , avea si dreptul acesta? Nu poate sa faca fiecare ce vrea , asta e clar.Eu nu inteleg cum a avut posibilitatea sa refuze un post , decat daca nu exista aceasta organigrama si ,e un mic haos acolo. Ce-ar fi insemnat ca toate educatoarele sa vrea la aceeasi clasa?E pe vrute? Daca ai o pila la inspectorat , e ok. poti sa faci ce vrei?Nu e chiar asa .Ceea ce inteleg eu ca nu ati facut este ca nu s-a intrunit consiliul de administratie , care trebuia sa cerceteze disciplinar abaterea educatoarei de a absenta de la clasa de baza. As vrea sa mai stiu si cand s-au intamplat lucrurile. Aveti sindicat acolo?
Eu am inteles cam altceva, este o practica in gradinita suplinirea in acelasi timp cu executarea programului propriu, altef nu vad cum ar fi posibil sa fi in acelasi timp in 2 grupe diferite, este o chestiune de pontaj, mai putin de absent - prezent, fapt pt. care ISJ nu a fost sesizat cu un lucru usor ,clar ,care rezolva problema, si anume ca a aprobat ca eductoarea X sa fie in acelasi timp in 2 sali de curs
Din cate am inteles, dv. doreati sa impuneti alt program educatoarei X, decat cel aprobat.
Conta mai putin ca nu exista nici posibilitatea ca suplinirea sa se faca in acelasi timp in alt orar decat cel aprobat deja.
Cadru didactic
ony172005
Am nevoie si eu un pic de ajutor, cum as putea sa dau si eu in judecata un director de scoala pentru nerespectarea metodologiei invatamantului? Tin sa mai ... (vezi toată discuția)