avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1750 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Mai credeti in politica?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Mai credeti in politica?

Unii spun ca nu-i intereseaza cine e presedinte, cine e prim ministru si cine e in parlament. Mergand pe acelasi fir al discutiei, probabil ca nu ii intereseaza cine e primar, cine e presedinte de bloc.

Cu toate acestea, in fiecare zi platim taxe si impozite, completam formulare si jucam dupa regulile impuse de oamenii care nu ne intereseaza.

O fi bine, o fi rau?

Alin Popescu
Avocatnet.ro
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 07:41, 10 Octombrie 2008
Te poate interesa politica doar daca faci parte din ea.Mi se pare ca unele discutii apriori sunt in van. Atata am doar de adaugat:daca numarul avocatilor din politica este mai mare decat al altor categorii de juristi, de ce avocatii au cele mai putine drepturi dintre ei?
cel mai bine ar trebuie sa creasca pretentiile si controlul fata de acest domeniu.
credeti ca nu se speculeaza faptul ca nu exista control pentru a se avansa in ierarhie si a se folosi de acea pozitie pe sistemul...acum ori niciodata?
Cred in politica fiindca fara ea nu se poate. Nu cred in politicienii care ne reprezinta si pe care (pe cei mai multi dintre ei) noi i-am ales sa ne reprezinte.
Nu am incredere in parlamentari care fac legi dupa bunul lor plac si interes. Se face abuz de legi pentru categorii speciale de oameni (v.legi speciale de pensionare pentru parlamentari, magistrati, diplomati, militari etc.). Si exemplele ar putea continua cu multe alte legi.
Sunt dezamagit de politicienii nostri!
Astept tineretul sa iasa la rampa.
si ce sa fac, referitor la politica? sa stau sa ma gindesc, inainte de a vota, care dintre candidati ar fi mai bine sa fure si sa se imbogateasca si pe acela sa-l votez ?! ca doar nu mai credem in "corectitudine, principii, proiecte" si alte cuvinte de-astea din limbajul de lemn al democratiei. este clar ce se intampla in politica, incluzand aici si administratia: se fura, se delapideaza, se ia spaga, si asta zi de zi - e un mod de viata.
si atunci, repet: inainte de a vota, ce imi mai ramane de facut? - sa ma intreb, care din candidati sa ajunga sa fure si care nu...?!
eu nu mai votez de mult si nici nu voi vota mult timp de acum incolo.
ii las sa voteze pe cei care mai cred in demagogia politicienilor si in "marile principii ale democratiei".
si daca a venit vorba de democratie: ea nu e mai buna decat comunismul, decat cu maxim 10 %.
va slaut pe toti ...
Cred in politica, dar nu cred ca ceea ce se intampla pe meleagurile natale este politica.
Subscriu la tot ce s-a scris pana acum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Geoana sau basescu? new_2009 new_2009 pe cine votam in turul 2? de ce?:D oare care ar fi raul cel mai mic? pentru ca sincer nu traim bine deloc, cel putin noi tinerii #-o (vezi toată discuția)
Votul, intre utopia doctrinara si interesul real al votantului elga50 elga50 Ce luam in considerare cand votam, daca votam? Doctrina utopica, imaginea liderilor de partid, interesul nostru individual sau ce altceva? (vezi toată discuția)
Dna vs. politica romaneasca Cabinet de Avocat Cabinet de Avocat "Stan Petru Radu" Perioada [b]1989 - 2014[/b] are o singura constanta: toti politicienii mint & fura (oricand, oriunde si oricat) de la oricine, in speta de la romani. Fara a ... (vezi toată discuția)