avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... se poate recupera taxa de poluare?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

se poate recupera taxa de poluare?

buna ziua
am un vw bora,an fabricatie 2001,inmatriculat in tara in data de 06.10.2008.as vrea sa stiu daca as putea recupera taxa de poluare,
daca se poate,poate imi recomandati un avocat,eu fiind din Botosani
va multumesc
o zi buna
in atentia d-lui avocat Simbotin Remus
daca ar fi sa incepem actiunea de recuperare taxa,unde ar trebui sa ne adresam(adresa mea este pe Botosani) ?
va rog sa-mi spuneti ce comision aveti,si alte taxe pe care trebuie sa le suport
o zi buna
aceste detalii le discutam pe privat sau pe e-mail.
:offtopic: Interventie moderator
In atentia utilizatorilor acestui topic
1. Posturile fara continut sau cu continut inutil pot fi sterse fara vreo notificare catre utilizatorul in cauza.
In plus, in cazul in care ajungeti sa va laudati singuri cu talentul pe care il aveti, trebuie sa stii faptul ca forumul nu este locul elogiilor la adresa unor persoane, fie a celui care posteaza, fie a altora. O astfel de atitudine poate atrage banarea temporara sau permanenta.

2. Pe forumul Avocatnet se discuta probleme juridice.

3. Mesajele de contactare trebuie purtate prin intermediul mesajelor private si public.
Buna ziua, am un VW Golf III din anul 1995, am inmatriculat in noiembrie 2009, si bineinteles am platit si taxa (4670 Ron). Se pot recupera banii, sau nu am nici o sansa. Multumesc
Aveti sanse maxime.

Alte discuții în legătură

Taxa auto 2010 cucu_bau cucu_bau Buna ziua, ma intereseaza daca se poate recupera o taxa auto, pe poluare/de prima inmatriculare platita in 2010 pentru un autoturism la mana a doua, cumparat ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare eu_craciun eu_craciun buna ziua, am auzit ca se restituie taxa de poluare doar daca mi-am inmatriculat masina intr-un anumit termen si anume 15.12.2008-19.02.2010, este ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare Raluca  Todea Raluca Todea Buna ziua! Am facut o cerere de chemare in judecata pentru recuperare taxa de poluare la Tribunalul Sibiu, care a fost respinsa. Am procedat apoi la calea de ... (vezi toată discuția)