avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inselaciune sau delapidare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inselaciune sau delapidare

in ce categorie este incadrata sustragerea de bani de la societate prin cardurile altor persoane ? suma este de aproximativ 200.000 eur si care este pedeapsa ?ce sanse am ?
Daca nu s-a efectuat plangere pana in prezent cel mai bine este sa se achite prejudiciul. De la simpla informatie sau constatare a unei pagube pana la trimitere in judecata si condamnare este ca de la cer... la pamant.
la prima audiere, daca se depune plangere este bine sa fiti reprezentat de un avocat.
Succes!
dar in legatura cu ctr de vanz cumparare cu clauza de intretinere ma puteti ajuta ?eum pot eu vinde daca ei au pus titlu executoriu ? imi trebuie ceva de la ei ?
multumesc mult
Ultima modificare: Luni, 12 Iulie 2010
copiator, utilizator
pentru moment trebuie sa va aratati ca va pare rau si sa cooperati platind la timp transele de bani, pentru ca in cazul in care situatia dvs se va agrava, atitudinea cooperanta va fi retinuta ca circumstanta atenunanta
ei deocamdata nu mai zic nimic dar nu cred ca scap asa usor , eu incerc sa vand si sa le dau tot ce am , ei nu m cred ca am facut-o singura vor nume cu cei care am colaborat , lucru care nu am de unde ptr ca nu au existat , ce argumente pot avea eu ptr instanta sa imi dea cu suspendare in acest caz ?
Bunurile plasate su sechestru nu pot fi instrainate,pentru ca sechestrul este infiintat tocmai in ideea acoperirii prejudiciului,prin valorificarea lor in cazul in care persoana in cauza nu intelege sa il acopere

Alte discuții în legătură

Aveti idee in ce fapta pot fi incadrat codreanuv2 codreanuv2 Am lucrat in domeniul pariurilor sportive si in timpul programului de lucru am pariat o suma foarte mare de bani166 de milioane ,m-au pus sa semnez un ... (vezi toată discuția)
Delapidare alinadrapa alinadrapa Buna ziua tuturor! As dori sa ma lamuriti in legatura cu un caz cat se poate de repede! Va multumesc anticipat! Un angajat al unri firme a incasat numerar ... (vezi toată discuția)
Delapidare 45000 ron ContSters89357 ContSters89357 Buna ziua, am si eu o problema serioasa....am sustras de la firma la care lucrez ca lucrator comercial suma de 45000 ron prinntr-un program care imi permitea ... (vezi toată discuția)