avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensia alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensia alimentara

Buna seara am si eu o intrebare?
Parintii mei au fost casatoriti acum 20 de ani,ce au rezultat 2 copii.S-au despartit eu am ramas la mama si fratele meu la tata.Tata a luat si certificatul meu de nastere atunci.Intrebarea mea este??Kre a fost motivul pentru care a luat certificatul meu de nastere atata timp cat eu am ramas la mama si daca trebuia sa imi plateasca pensia alimentara tata???
Multumesc
Cel mai recent răspuns: m_ella2005 , utilizator 13:28, 16 Iulie 2010
Solutia cea mai simpla este sa solicitati duplicat de la primaria unde v-a fost inregistrata nasterea.
Mie mi se pare ca acum doriti sa gasiti o cale legala de a va pedepsi tatal pentru faptul ca nu v-a ajutat si nici cautat. Poate ar fi mai bine sa lasati trecutul acolo unde e si, in loc sa incercati sa ii aplicati o pedeapsa tatalui, sa incercati sa legati o relatie cu fratele dv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat nastere, duplicat anndreeaandaa anndreeaandaa salut fiica mea are un copil dintr-o relatie sau despartit insa certificatul de nastere aramas la el nu vrea sa il dea am fost la politie insa ei au spus ca ... (vezi toată discuția)
Iesirea din tara a copilului minor xntcristina xntcristina Buna ziua ! Am o prietena care are o fetita de 17 ani . Problema este ca ea nu s-a mai casatorit nici o data cu tatal fetitei ,dar pt a-i demonstra acestuia ca ... (vezi toată discuția)
Concubinul a plecat cu certificatul de nastere al copilului. Eiliky Eiliky Sora mea a trait in concubinaj cu un barbat timp de mai mult ani, perioada in care au avut impreuna un copil, acum in varsta de trei ani. De curand sora mea ... (vezi toată discuția)