avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1659 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă \"Televiziunea poporului\"
Discuție deschisă în Discuţia la modă

"Televiziunea poporului"

Azi a aparut pe Mediafax un articol prin care se anunta ca Dan Diaconescu, patronul "Televiziunii poporului" a fost convocat la DNA. Nu am mai citit mai departe, pentru ca mi s-a urcat tensiunea instantaneu! X-(

Adica acest personaj ma reprezinta si pe mine??? Eu sunt poporul, la fel ca fiecare dintre dumneavoastra - simtiti ca televiziunea pe care o conduce va reprezinta??? Asa am ajuns, sa fim etichetati, ca un popor consumator de DD in direct??? Mi se face rau. Oare nu exista vreo forma legala prin care asemenea sintagme prin care se aroga niste titluri nemeritate sa fie amendate??? Este o jignire flagranta la adresa inteligentei noastre ca popor si la adresa demnitatii natiunii. Cine le da dreptul sa se numeasca "televiziune poporului"? Luati aminte ca aceste stiri sunt preluate si de presa internationala si deci, raul facut este propagat cu o viteza uimitoare. Nu e de ajuns ca ne aflam intr-o criza multipla, economico-financiara si politica, ne lipsea sa fim stindardul scandalului si al ridicolului. Ma simt calomniata si nu stiu carei instante sa ma adresez.

Cu stima, cu impotrivire si furie mocnita,

CT
Cel mai recent răspuns: Talk Partners , Consilier juridic 09:33, 9 Septembrie 2010
adriantot a scris:

Nu credeti ca unii dintre dictatorii cunoscuti, li se putea citi pe fata ura impotriva oamenilor si nu erau fotogenici?
Napoleon, Hitler, Stalin....?

Pe scurt: Nu, nu cred deloc asa ceva.
Ceva mai pe lung: Napoleon era un fel de playboy cu fata lui de tanar-imparat-roman-plin-de-intelepciune (fata asta, promulgarea Codului civil si ceva manevre in mass media l-au ajutat sa scape de toate acuzatiile de omor savarsit asupra catorva milioane de tineri); Stalin avea figura de bunic sfatos si sugubat si cunosc vreo cateva zeci de femei (am facut un fel de test cu ceva ani in urma :weg:) care-l gasesc pe tanarul Iosif Visarionovici Djugashvili "extremly sexy". Poate doar mos Adolf arata ciudat insa banuiesc ca era din cauza faptului ca relatia sa cu Angelika Maria (Geli pentru amici) Raubal mersese prost iar relatia cu Eva ... era ... ma rog, sa nu intram in amanunte.
Si mai pe lung (ori chiar pe lat):
NU EXISTA dictatura care sa se poata instaura fara aportul unei majoritati de cetateni care-si inchipuie ca "asa trebuie" "acesta este omul provindential" etc.
Vorbind despre dictatura maselor comunistii rosteau adevarul. Oricat dorim sa dam vina exclusiv pe junele Bonaparte, tatuca Stalin ori mos Adolf ... let's face it! Dictatura este, macar initial, adorata si instaurata de multimi (cine nu crede sa priveasca discursurile lui Adolf de pe youtube); dictatorul este, macar initial, "vocea poporului" "cel care le zice problemelor pe nume" "tribunul plebei", etc-ul etc-ului ...
Acum, daca am aflat cele de mai sus, haideti sa ne privim in oglinda si sa ne amagim la fel ca intelectualii germani in 1932 zicandu-ne: Chiar daca o sa castige alegerile, tot nu e "mare branza" de capul lui, sistemul il va aduce la normal pentru ca Europa inseamna democratie, drepturile omului, protectie sociala, etc. Apoi, urmeaza sa ne miram ca idiotii ca traiectoria politica a lui DD nu urmeaza curba asteptata ... pam-pam-papapa-pam ... viata e plina de suprize.
Ultima modificare: Vineri, 13 August 2010
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
Doamne, ce-mi place discutia asta! =D>
@u.b.i.k.
Mare dreptate !!!
Multimea creeaza .. monstrii (dictatura)...
De aceea sunt mihnita , asa cum am spus intr-un mesaj.
Daca cei care au mai fost..NUUU!
Cei care nu au mai fost sunt: ai lui Voiculescu, Vadim , ai lui Becali si noul PP(inca nu s-au inregistrat, dar au deja de toate : si program si sigla si adepti)
Ma iau frigurile..
Sper sa "rasara" totusi ceva la orizont.... care macar sa ne inspire increderea..
Se reduc optiunile romanului, doar la acestia???
MUltimea poate face bine uneori, dar si ffff. mult rau, unei natiuni cand nu are de unde alege..!

Cand spuneam ceva de cel care trebuie sa ne reprezinte in afara, ma gandeam la secventa, de la o intrunire a sefilor de state, unde participa si al nostru conducator...

Toti erau in grupuri mai mari sau mai mici, conversau, se salutau, iar al nostru, singur singurel, facea pasi cu mainile la spate, cu privirea in jos, inconjurand , intregul grup, fara ca cineva sa il bage in seama.. :sorry:

Nici reprezentantii statelor vecine, nici macar cel al Moldovei, nu l-au vazut pe Base al nostru.. Culmea ca... nu hohotea de ras , in felul sau caracteristic....
oare de ce??
:hm:

ContSters122901, utilizator
lndines a scris:
Toti erau in grupuri mai mari sau mai mici, conversau, se salutau, iar al nostru, singur singurel, facea pasi cu mainile la spate, cu privirea in jos, inconjurand , intregul grup, fara ca cineva sa il bage in seama.. :sorry

Pai aceasta se intampla inainte de a anunta masurile de reducere a cheltuielilor bugetare. Si atunci a avut timp sa gandeasca si elaboreze planul de prabusire a economiei. Facand pasi cu mainile la spate avea atitudinea unui ganditor sau intelectual in plina creatie. Munca pentru rezolvarea problemelor tarii se realizeaza zi si noapte, in orice imprejurare si nu ca un profesor ce lucreaza doar 16 ore pe saptamana.
Adriantot, moderator
adriantot a scris:

Munca pentru rezolvarea problemelor tarii se realizeaza zi si noapte, in orice imprejurare si nu ca un profesor ce lucreaza doar 16 ore pe saptamana.

:))
Cum as putea sa va contrazic??
Da! Si era singurul care gandea la treburile tarii, in acea imprejurare...Ceilalti sefi de state... erau in pauza. Al nostru .. muncea, gandea si gandea.. mai greu ca era " in deplasare" :)
Oare care va fi urmatoarea categorie sociala, cu care se rafuieste??
Cred ca are el, ceva cu profesorii ....
La inceputul unui an scolar, a spus participantior la festivitate, ca nu i-a placut scoala si poate de asta a devenit presedinte. O fi fost un "indemn' la invatatura..in noul an scolar ?
Intr-o localitate inundata, a spus in fata camerei de filmat, unei profesoare ca nu sta de vorba cu ea, pentru ca minte...(in legatura cu salariul)
Iar pe TV publica a spus ce a spus.. cu cele 16 ore ..
Doamneeee

Alte discuții în legătură

Tanto, iti strica 80.000 de lei? Ares-3 Ares-3 E titlul unui articol de pe Realitatea care mie in dimineata asta mi-a varsat ... (vezi toată discuția)
Sediul otv vasi49 vasi49 la noul sediu OTV are loc un concert in cinstea eliberarii lui DAN DIACONESCU.ce parere aveti? (vezi toată discuția)
'miscarea populara' pp-dd ContSters257414 ContSters257414 1. [b]În aprilie 2011[/b], Ioana Băsescu a depus la OSIM o cerere de înregistrare a Mişcării Populare; 2. [b]In aprile 2011[/b], Dan Diaconescu ... (vezi toată discuția)