avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda pentru radar in localitate fara panou de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda pentru radar in localitate fara panou de semnalizare

Buna ziua,
Am fost surprins de un echipaj de politie cu radar nou pe o portiune de drum proaspat asfaltata aflata intr-o localiatate, circuland cu viteza de 81 km/h, in spatele unei alte masini, oprindune pe amandoi. Am fost amendat si mi s-au retinut 4 puncte, neavand obectiuni. Revenind inapoi pe acelasi drum am constatat ca nu este nici un panou de indicare a localitati nici la intrarea nici la iesirea din localitate.
Intrebarea mea este daca mai pot contesta amenda primita?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: deric , utilizator 02:43, 3 August 2010
Va multumesc pentru un raspuns foarte concis si precis. Doar ca acum trebuie sa ma duc sa vad daca localitatea precedenta avea si ea indicator de iesire din localitate, deoarece de intrare tin minte ca exista.
Oricum va multumesc inca o data pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Limita de viteza pe niste sectoare de drum kir kir Buna ziua. Am o intrebare cu privire la codul rutier intr-o anumita situatie. Se da o localitate la intrarea in localitate pe panoul de anunta intrarea in ... (vezi toată discuția)
Limitare viteza sat cu case doar pe o parte a drumului Oxigen Oxigen Imi poate spune cineva care este normativul/legea romaneasca sau europeana care prevede ca semnul de intrare in sat(si limitarea la 50km/h aferenta) se pune ... (vezi toată discuția)