avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire dupa tata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire dupa tata

in cazul in care mama a decedat si nu s.a facut nici un fel de succesiune, iar tatal se recasatoreste, dupa decesul tatalui sotia acestuia beneficiaza de vreo mostenire? in concluzie, ce se poate face ca bunurile dupa urma tatalui sa apartina doar copiilor acestuia?
Cel mai recent răspuns: themis , utilizator 19:08, 23 August 2010
De data asta, in meciul avocati-consilieri au invins primii. Vor fi fost ei mai buni sau adversarul mai altfel?

:yeah:

:bow: pentru doua minti pline de carte si de umor: u.b.i.k. si romascanu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

După decesul tatălui meu, mama s-a recăsătorit. care va fi dreptul la moștenire al noului soț, dacă va fi cazul? rentz rentz Dupa decesul tatalui meu, mama s-a recastorit. Ulterior am facut succesiunea dupa tatal meu, iar mama a mostenit 1/4 din casa si din terenurile mostenite de ... (vezi toată discuția)
Bun obtinut din mostenire- are sau nu dreptul la acest bun sotul/sotia? lumyclau lumyclau Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea situatie. Bunica mea din partea tatalui a avut cumparat un loc de veci. Cand a murit tata a devenit ... (vezi toată discuția)
Drept de mostenire de pe urma sorei Diana2000 Diana2000 Buna ziua, Doua surori au drept de mostenire, dupa tatal lor decedat, asupra unui teren extravilan ( sint mentionate pe Titlul de proprietate ca fiind ... (vezi toată discuția)