avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ord 58 / 2010
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ord 58 / 2010

asociatiile de proprietari intra sub incidenta OUG 58/2010?
Ultima modificare: Joi, 26 August 2010
OANA GHEORGHE, utilizator
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 16:36, 21 Septembrie 2010
:offtopic: & scuze moderatorilor acestui forum

grandanat a scris:
Daca pana la 65 de ani nu se realizeaza stagiul complet de pensionare ce sa mai zic. Sunt 47 de ani, in care ai tot timpul din lume sa realizezi stagiul complet.

Daca ingrijesti un copil cu handicap, nu mai ai "tot timpul din lume". O sa-mi raspundeti ca e o exceptie. Asa este, dar legea privind sistemul unitar de pensii nu reglementeaza exceptii. Realitatea este alta, iar acest act normativ nu are legatura cu realitatea.
:offtopic:
Noi va primim cu drag, ori de cate ori doriti sa dati raspunsuri lamuritoare, tinand cont ca nimeni nu va intrece in competenta :) :bow:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contribuii pfa pensionar mihail ch. mihail ch. O persoana cu PFA care de trei luni este in pensie pentru limita de varsta, dar continua activitatea, mai trebuie sa depuna declaratia de CAS? conform ... (vezi toată discuția)
Pfa platitor de contributii sociale gabihob gabihob Un expert contabil este angajat cu contract de munca pe durata nedeterminata pe post de economist la o societate comerciala. In afara orelor de program ... (vezi toată discuția)