avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 300 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inmatriculare fara plata taxei de poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inmatriculare fara plata taxei de poluare

As dorii sa contactez un avocat din judetul Hunedoara care imi poate rezolva inmatricularea autoturismului fara plata taxei de poluare. Doresc nume avocat si nr de telefon sau adresa biroului. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: vidoqc , utilizator 13:40, 6 Decembrie 2011
am primit emailul. multmesc, dar deoarece procesul poate dura nult, as putea ajunge in situatia sa nu pot sa mai circul cu masina. asa ca am optat sa platesc taxa si sa incerc sa o recuperez in instanta
Asa nu aveti sansa!
Aveati sanse cu inmatricularea far plata taxei, prefctura nu prea face recurs.
Curtea de apel Alba le respingeectiunile bazate pe pltat taxei dupa 15 febr 2010
bogdan31, te rog trimite-mi si mie modelul de cerere catre Serviciul Inmatriculari, as vrea sa "demarez" si eu procedura cat mai repede. adresa este iarsene@yahoo.com sau vidoqc@gmail.com . Multumesc.
bogdan31 a scris:

ati primit mail-ul? verificati, v-am trimis un model de cerere..!


Buna ziua! Va rog sa imi trimiteti si mie modelul de cerere facuta la Politie. va multumesc.
Va salut, cu stima.
Din documentarea pe care am facut-o pe portalul instantelor de judecata, am observat urmatorul lucru.
In cererile de chemare in judecata, se recomanda a fi citata admnistratia fiscala unde s-a platit taxa. De exemplu, Administartia Fiscala a orasului Topoloveni- Arges. Stiind ca, la proces parata se va declara ca lipsita de calitate procesuala pasiva, am chemat in judecata si Directia Generala a Finantelor publice Arges.
Numai ca, in hotararile judecatoresti pronuntate de Tribunalul Arges, in toate obligata la plata a fost... Administratia Fondului de Mediu.
Concluzia: trebuie sa conceptam- obligatoriu si Administartia Fondului de Mediu?
In alte solutii, am observat ca se accepta conceptarea fondului de mediu, ceea ce ma face sa ma gandesc ca aceasta este o conditie. Ma intreb, de ce? Ce, eu am platit la Administartia fondului de mediu sau la administartia financiara locala.
Deci: ce facem? In tara cum se procedeaz? Se dau solutii de admitere si numai pt adm finaciara? Eu ma termen pe 20 iunie, iar conceptarea AFM ar insemna termene in septembrie.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa de poluare Andreea Istrate Andreea Istrate Am platit in 2010 taxa de poluare. Am inteles ca se poate recupera integral. Care este procedura de urmat? Primul pas ar fi comunicarea unei cereri de ... (vezi toată discuția)
Taxa auto titi marina titi marina Va salut, cu stima. Gata. M-am hotarat sa cer inapoi banii dati pentru taxa auto. Am platit la AFP suma de 4246 lei in data de 04 dec 2008, pentru inscrierea ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto jacquelline jacquelline Am dat in judecata DGFP si Directia de inmatriculari auto in vederea inmatricularii unui autoturism fara plata taxei auto. Intr-un final, deoarece termenul de ... (vezi toată discuția)