titi marina a scris:
Va salut, cu stima.
Din documentarea pe care am facut-o pe portalul instantelor de judecata, am observat urmatorul lucru.
In cererile de chemare in judecata, se recomanda a fi citata admnistratia fiscala unde s-a platit taxa. De exemplu, Administartia Fiscala a orasului Topoloveni- Arges. Stiind ca, la proces parata se va declara ca lipsita de calitate procesuala pasiva, am chemat in judecata si Directia Generala a Finantelor publice Arges.
Numai ca, in hotararile judecatoresti pronuntate de Tribunalul Arges, in toate obligata la plata a fost... Administratia Fondului de Mediu.
Concluzia: trebuie sa conceptam- obligatoriu si Administartia Fondului de Mediu?
In alte solutii, am observat ca se accepta conceptarea fondului de mediu, ceea ce ma face sa ma gandesc ca aceasta este o conditie. Ma intreb, de ce? Ce, eu am platit la Administartia fondului de mediu sau la administartia financiara locala.
Deci: ce facem? In tara cum se procedeaz? Se dau solutii de admitere si numai pt adm finaciara? Eu ma termen pe 20 iunie, iar conceptarea AFM ar insemna termene in septembrie.
Multumesc.
da...asa se intampla in toata tara...finantele cheama in garantie adm fondului de mediu, pe considerentul ca finantele incaseaza aceasta suma, urmand sa o vireze in conturile adm fondului de mediu....este corect asa, dar nu este de datoria ta sa ii chemi in judecata...oricum, daca pe 20 ai primul termen, va mai urma inca unul, nu cred ca se poate solutiona aceasta cauza de la primul termen de judecata...