Salut! a auzit cineva de infiintarea unui sediu al inm la timisoara? ca se vehicula ideea construirii sediului inca din martie, dar de atunci nu mai stiu nimic....
Da, tot prin martie am auzit si eu ca s-a demarat constructia unui nou sediu INM la Timisoara, urmand sa fie terminat la sfarsitul anului 2007, dar altceva nu mai stiu .
Probabil urmeaza concursul de admitere INM Timisoara martie 2008.
@gavril-inteleg ca ai o problema cu zvonurile si intrebarile puse aiurea!:D dar,ideea e ca majoritatea discutilor de pe orice forum se invart in jurul lor:O nu-mi permit sa -ti recomand nimic,dar ai putea sa nu mai raspunzi la mesajele de genu:)) glumeam. totusi pentru persoana care pune intrebarea e important sa primeasca un raspuns serios:)
Gavril, eu am o curiozitate metafizica... sau mai degraba o ameteala fizica...
De cate ori ai dat tu examen pentru magistratura si daca nu ti s-a facut inca greata?
Eu am participat o singura data la un astfel de examen (prin 2005 .. pe post ..5 ani vechime...) si m-am ales doar cu verificarea cunostintelor....La afisarea rezultatelor eram a 29-a din lista (numarandu-l si pe sigurul candidat admis) celor peste 830 de "fraieri" care au cotizat la vremea aceea intr-u preosperitatea organizatorilor...
Cand am vazut ca un om cu note de 10 si 10 la proceduri nu poate intra ...(si aici nu vorbesc de mine, ca sa nu fiu subiectiva)... dar, in schimb, in contestatie se rotunjeste frumusel o nota, tot la una din proceduri, de la 4 la 5, cui trebuie, mi s-a facut o nemasurata greata... Si de atunci, sincer, nu am mai urmarit daca s-a schimbat ceva...