avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... ADMITERE INSTITUT MARTIE 2008
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

ADMITERE INSTITUT MARTIE 2008

Se aude ca se va organiza examen de admitere INM in martie 2008. Ce parere aveti ?

Si inca ceva :
Cei care au lansat subiecte pe acest forum mai stergeti din ele daca nu mai sunt de actualitate. Spre binele tuturor !
Ultima modificare: Joi, 8 Noiembrie 2007
mikesid, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters14151 , utilizator 10:15, 29 Februarie 2008
:O oau ...ce povesti...ma infricosez...de-a dreptul...si ma gandesc ca poate nici macar nu o sa mai incerc :((
romascanu a scris:

Gavril, eu am o curiozitate metafizica... sau mai degraba o ameteala fizica...

va trebui sa ma rogi frumos ca sa-ti raspund la intrebarea asta. ;)
praetore a scris:

:O oau ...ce povesti...ma infricosez...de-a dreptul...si ma gandesc ca poate nici macar nu o sa mai incerc :((

mai bine pt. tine.
Gavril a scris:

romascanu a scris:

Gavril, eu am o curiozitate metafizica... sau mai degraba o ameteala fizica...

va trebui sa ma rogi frumos ca sa-ti raspund la intrebarea asta. ;)

In ziua in care imi exprimam curiozitatea cautam ceva pe site si-am dat de un raspuns al tau legat de magistratura ... de prin 2004 ... si zau ca m-a luat cu ameteala... Si fara sa vreau, m-am gandit ca grecii au scos speranta din cutia Pandorei, considerand-o ultima dintre toate relele... Speranta ne pregateste doar sa inghitim mai bine cacialmaua...

draguto/dragutule in ce directie te indrepti tu cu apropo-urile ? sunt confuz in privinta asta ..
nu de alta dar ... sa stiu cum sa-ti raspund ...

cumva ai scos securea razboiului la lumina ?

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere inm nela.strugariu nela.strugariu este cineva dispus sa discutam pe forum azi? ceva noutati despre admiterea in INM?:-/ (vezi toată discuția)
Procuror fara inm???? ContSters6135 ContSters6135 am auzit un zvon cum ca s-ar fi dat o ordonanta prin care se vor numi procurori in regim de urgenta doar pe baza unui examen, fara a mai fi nevoie de admitere ... (vezi toată discuția)