avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna ziua
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna ziua

va rog spuneti-mi si mie cum sa verific daca o primarie a depus documentatia de obtinere a unui titlu de proprietate? eu nu sunt beneficiarul eu am cumparat un teren si imobilul si urmeaza sa perfectam actele dar nu avem titlu
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:38, 9 Septembrie 2010
zona respectiva a fost colectivizata?
da a fost colectivizat
si au depus cerere la primarie pentru reconstituirea dreptului de proprietate in temeiul legii 18/1991?
da au depus
si titlu s-a emis?

Alte discuții în legătură

Cum obtin titlu de proprietate in baza certificatului de mostenitor? Buna ziua!In anul 2003 in urma succesiunii dupa bunicul meu, am mostenit o suprafata de 5,7 ha teren (arabil,faneata,padure)si o casa cu gradina 0,12 ha, in ... (vezi toată discuția)
Emitere titlu de proprietate SIMIEMI SIMIEMI Buna ziua, am nevoie de ajutorul vostru in urmatoarea problema: in anul 1981 bunicii sotului cumpara casa la tara iar dreptul de folosinta pentru 250 mp li se ... (vezi toată discuția)
Act de vanzare/ cumparare teren intravilan adrianlutea adrianlutea Buna ziua! Va rog sa ma ajutati! Am gasit recent un act de vanzare/cumparare, in care tatal meu a cumparat o suprafata de teren intravilan Cum fac sa intru ... (vezi toată discuția)