avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna ziua
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna ziua

va rog spuneti-mi si mie cum sa verific daca o primarie a depus documentatia de obtinere a unui titlu de proprietate? eu nu sunt beneficiarul eu am cumparat un teren si imobilul si urmeaza sa perfectam actele dar nu avem titlu
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:38, 9 Septembrie 2010
au depu deabia acum cu mine de mana pana acum nu au facut nimic
nu s-a emis titlu nu stiu daca primaria a parcurs mai departe procedura
nu primaria emite titlu. TP se emite de catre comisia judeteana de aplicare a legii 18/1991, adica prefectura.
faceti si dvs demersuri in acest sens. ma rog nu dvs, ci titularii dreptului, doar vor sa vanda.

bun o sa urmaresc dar am inteles ca dureaza mult pana se emite un titlu de proprietate ce ma sfatuiti sa fac pentru a putea sa platesc restul terenului si sa am cat de cat certitudine ca atunci cand se va emite titlul ei se vor prezenta sa semneze un act de vanzare cumparare?
#-o chiar vi se pare ca este cazul sa dati si restul de bani?!

Alte discuții în legătură

Cum obtin titlu de proprietate in baza certificatului de mostenitor? Buna ziua!In anul 2003 in urma succesiunii dupa bunicul meu, am mostenit o suprafata de 5,7 ha teren (arabil,faneata,padure)si o casa cu gradina 0,12 ha, in ... (vezi toată discuția)
Emitere titlu de proprietate SIMIEMI SIMIEMI Buna ziua, am nevoie de ajutorul vostru in urmatoarea problema: in anul 1981 bunicii sotului cumpara casa la tara iar dreptul de folosinta pentru 250 mp li se ... (vezi toată discuția)
Act de vanzare/ cumparare teren intravilan adrianlutea adrianlutea Buna ziua! Va rog sa ma ajutati! Am gasit recent un act de vanzare/cumparare, in care tatal meu a cumparat o suprafata de teren intravilan Cum fac sa intru ... (vezi toată discuția)