avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna ziua
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna ziua

va rog spuneti-mi si mie cum sa verific daca o primarie a depus documentatia de obtinere a unui titlu de proprietate? eu nu sunt beneficiarul eu am cumparat un teren si imobilul si urmeaza sa perfectam actele dar nu avem titlu
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:38, 9 Septembrie 2010
pai da dar stiti este in gradina noastra.............
nu prea ar fi recomandat sa cumpere alt cineva pentru noi, ei oricum vor vinde pentru ca au niste probleme
verificati la biroul de carte funciara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum obtin titlu de proprietate in baza certificatului de mostenitor? Buna ziua!In anul 2003 in urma succesiunii dupa bunicul meu, am mostenit o suprafata de 5,7 ha teren (arabil,faneata,padure)si o casa cu gradina 0,12 ha, in ... (vezi toată discuția)
Emitere titlu de proprietate SIMIEMI SIMIEMI Buna ziua, am nevoie de ajutorul vostru in urmatoarea problema: in anul 1981 bunicii sotului cumpara casa la tara iar dreptul de folosinta pentru 250 mp li se ... (vezi toată discuția)
Act de vanzare/ cumparare teren intravilan adrianlutea adrianlutea Buna ziua! Va rog sa ma ajutati! Am gasit recent un act de vanzare/cumparare, in care tatal meu a cumparat o suprafata de teren intravilan Cum fac sa intru ... (vezi toată discuția)