m13d a scris:
Gata oameni ca si-a dat singura seama ca a gresit, intelegeti-o ca nu e obisnuita cu noi, Andra ia-o mai cu calm intre noi s-a format un fel de legatura suntem frati de suferinta ne respectam si vorbind din punctul meu de vedere ne apreciem si vom sari unul in defensa celuilalt fi unul dintre noi nu unul dintre cei care incearca sa se erijeze in superior aici nu e loc de superiori toti suntem egali.
La capitolul logica pe sit-ul INM exista un ghid de rezolvare al probei logice daca te ajuta cu ceva [ link extern ]
am zis deja ca am dat clik aiurea. mi-am cerut si scuze fata de Constanta, care a fost foarte draguta si ne-a dat grilele alea. cu toate astea vad ca nu mai contenesc cu muscaturile. acum m-am relaxat eu si unii dintre voi au intrat in priza.
am vrut doar sa spun ca in situatia data, toti cei care au trecut de 70 au nevoie de incurajari ca sa se prezinte si sa faca ceva bun la logica. iar cand intra cate unu care se smiorcaie ca "nu intru cu 73 sau cu 74", simt ca lesin. ideea era ca-i rog sa se abtina macar pana se afiseaza listele vineri.
atat.
PS Patrik, simti energia?