avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ianuarie.Si cei din august,fireste

Sa demaram invatatul puternic.X-(
Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-(
Ramane inm ianuarie.
Deschid lupta pt invatat, repetat si hai sa intram odata, , poate acum reusim.!
=D>=D>

Cei care dau in august, cu drag ii asteptam sa participe la discutii.
Eu particip. Cine mai daruieste masa in ianuarie 2011? Hai ca m-am enervat, da rau de totX-(
Ultima modificare: Vineri, 10 Septembrie 2010
ContSters89182, utilizator
Andra Maria a scris:

eu te scuz. dar "mica" ta rautate, combinata cu impresia ca esti destept, s-ar putea sa te duca la dezastru.

Multumesc, dar nu cred ca am dat impresia asta. :)
De obicei nu dau impresia de "destept" ci din contra. :)
Patrick_ a scris:

Andra Maria a scris:

eu te scuz. dar "mica" ta rautate, combinata cu impresia ca esti destept, s-ar putea sa te duca la dezastru.

n-am spus ca ai dat-o. ci ca o ai. tu despre tine.
hai sa inchidem discutia asta, te rog. increc sa vad cum se rezolva logica asta. daca ai ceva de zis in sensu asta, spune. ne contram mai incolo. dupa logica.
Andra Maria a scris:

Patrick_ a scris:

Andra Maria a scris:

n-am spus ca ai dat-o. ci ca o ai. tu despre tine.
hai sa inchidem discutia asta, te rog. increc sa vad cum se rezolva logica asta. daca ai ceva de zis in sensu asta, spune. ne contram mai incolo. dupa logica.

Ai dreptate Maria.
Te rog sa ma scuzi. Nu-mi sta in fire sa fac aprecieri si glume aiurea.
In legatura cu proba de logica, nu am vrut sa descurajez sau sa incurajes pe cineva. Incercam sa spun ca sansele depind foarte mult de rezultatul celorlalti care sunt peste 70 (de nr lor si de notele lor). Atat.
Nu e vorba de moral scazut sau ridicat daca stiu ca sunt 200 peste 8 sau sunt toti sub 8, ci e vorba de calcul pur matematic. Asta vroiam sa spun, nimic altceva.

Imi cer scuze inca odata, si pt incercarea nereusita de "gluma" si pt impresia lasata ca ma cred "destept". Chiar nu am intentionat asta.
As dori si eu.
ovidiuboureanu@yahoo.com
Merci mult!
Buna! cred ca sunt singura pers care nu a stat sa isi ia foaia, m-am uitat doar asa peste barem acum, acasa, am impresia ca am facut 69, dar nu bag mana in foc ca la cateva nu mai stiu sigur ce am facut, cine stie ce surprize voi avea vineri. Am auzit si eu de 300 peste 70 grile, nu stiu de unde vin aceste estimari. Sper totusi sa nu fie asa,desi nu vreau sa fiu rautacioasa. Tata care mereu le "viseaza" imi zice ca nu o sa se ocupe locurile nici acum, am mai vaz ca zicea careva ca nu se vor ocupa,,,cine stie,,,vom vedea,,nu mai este mult pana vineri. Am vazut o initiativa pt nu stiu ce conferintza p mess,,,nu am inteles despre ce e vb, doar ca e despre rationament, tre sa dau add la careva sau sa imi las id-ul p forum? imi cer scuze daca intreb aiureli, sunt si eu necajita ca am am gresit la grile p care le stiam si nu am citit cate un cuvant sau nu am vazut un "nu' in fatza, nu-i o scuza asta, stiu,,,:">.
O zi frumoasa si ....eu zic sa nu zicem "hop pana nu suntem sariti gardul" :)

Edit: Patrick, ai incredere, va fi bine! cat despre impresiile celor din jur, nu ai de ce sa iti ceri scuze, e treaba lor ce si cum percep un om! Hai, fruntea sus si multa bafta la urmatorul:)
Ultima modificare: Marți, 25 Ianuarie 2011
carmen0602, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)