Sa demaram invatatul puternic.X-(
Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-(
Ramane inm ianuarie.
Deschid lupta pt invatat, repetat si hai sa intram odata, , poate acum reusim.!
=D>=D>
Cei care dau in august, cu drag ii asteptam sa participe la discutii.
Eu particip. Cine mai daruieste masa in ianuarie 2011? Hai ca m-am enervat, da rau de totX-(
asa mi se pare o prostie asta cu pronosticurile, de fapt voi deja le luati la sigur si e o prostie. X-(
E adevarat ca nu ma pune nimeni sa urmaresc forumul dar pt ca il urmaream cand chiar scriam ceva folositor aici si gaseam raspunsuri,mi-e greu sa nu o mai fac. Acum a devenit un mod de a te stresa la sigur, si cred ca cei care scriu ca sunt atatia si atatia sunt cei mai speriati dar au un alt mod de abordare,,,se lamenteaza si atunci asteapta sa ii incurajeze ceilalti, sa le spuna ca poate nu e asa...poate gresesc eu, daca este asa imi cer scuze dar asta este impresia mea.
Mai cateva ore nu murim si cred ca ar fi mai ok sa fim optimisti nu pesimisti, altfel si cei care trec acum au sanse reale sa cada la rationament(care cred ca va face ravagii daca chiar sunt asa de multi trecuti de prima proba) sau la psiho.
Asteptam, vedem apoi ne putem plange, facem pauza cateva zile/saptamani si apoi la treaba iar...ce rost are sa ne plangem si acum si dupa,,,eu inteleg tendinta asta spre sadomasochism,,,dar nici chiar asa.
O zi frumoasa!
Sng 2011
renegation
M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)